Авторизация

Вісті з Полтави - Олег Кулініч подав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати по 147-му округу

Діючий народний депутат Олег Кулініч подав до ЦВК документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати по 147-му виборчому округу (центр — м. Миргород).



Вісті з Полтави - Олег Кулініч подав документи на реєстрацію кандидатом в народні депутати по 147-му округу


Про це сам депутат повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.



«Йду на вибори, бо відчуваю реальну підтримку людей. І не просто в цифрах соціології, а під час зустрічей і спілкування з громадами міст та сіл», — зазначив Олег Кулініч. 



З його слів, працювати є над чим, адже прямо зараз на окрузі реалізуються безліч проектів і в освіті, і в медицині, і в інфраструктурній галузі. Є також низка власних програм депутата, які він веде вже протягом багатьох років. «Ну і основне — за парламентську роботу мені теж не соромно, адже за цю каденцію Верховної Ради прийнято понад 20 законів, де я є основним автором або співавтором», — констатував парламентар. 



Нагадаємо, що Олег Кулініч наразі є найбільш відповідальним мажоритарником від Полтавщини згідно з рейтингом порталу «Слово і Діло».



Окрім того, Олег Кулініч увійшов до топ-10 найбільш ефективних депутатів-законодавців за версією Інституту публічної політики і консалтингу.


Прес-служба народного депутата Олега Кулініча

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?