Авторизация

Вісті з Полтави - Матері померлих від раку дітей збирають кошти на ремонт відділення онкогематології у лікарні на Леваді


Вісті з Полтави - Матері померлих від раку дітей збирають кошти на ремонт відділення онкогематології у лікарні на Леваді


Жінки, які втратили найдорожче, хочуть покращити умови відділення для дітей, які там лікуються


Тетяна Ященко, мама померлої від онкозахворювання Натульки Ященко виступила із ініціативою — відремонтувати онкогаметологічне відділення Полтавської міської клінічної лікарні.




Тетяна Ященко, мама померлої від онкозахворювання Натульки Ященко


Марина Кольвашенко, мати померлого від онкозахворювання Єгора Бесараба

Її підтримала Марина Кольвашенко,  мама Єгорки Басараб, який також хворів на онкозахворювання і в березні місяці став Янголом. 



Їх діти лікувались і за кордоном, і в цьому відділенні — і бачили належні умови у лікарнях Білорусії та Литви. Тому жінки хочуть, щоб хворі діти долали страшну хворобу в більш пристойних умовах. Адже позитивне навколишнє середовище позитивно впливає й на стан хворих діток.












Жінки просять небайдужих людей долучитися до їх ініціативи. А нещодавно ГО Полтавська обласна федерація автоспорту та команда Restless Team долучилася до ремонту відділення онкогематології та перерахувала 50 тис. грн. Автомобілісти приєдналися до закликів підтримати цю важливу ініціативу.



Номер карти ПриватБанк: 5168 7427 2479 8222 (Кольвашенко Марина Миколаївна)



Телефон: 066-440-38-86


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка