Авторизация

Вісті з Полтави - Керівниця ферми «Полтавазернопродукту» агропромхолдингу «Астарта-Київ» стала найуспішнішою жінкою Полтавщини в агропромисловому комплексі


Вісті з Полтави - Керівниця ферми «Полтавазернопродукту» агропромхолдингу «Астарта-Київ» стала найуспішнішою жінкою Полтавщини в агропромисловому комплексі

Успішна жінка — працівник агропромислового комплексу Раїса Середа

Минулого тижня в Міському будинку культури відбувся шостий обласний
конкурс «Успішна жінка Полтавщини». Керівниця ферми «Пустовійтове»
компанії «Полтавазернопродукт» Раїса Середа перемогла в номінації
«Працівник агропромислового комплексу».



Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації вже шість років щовесни обирає найуспішніших жінок у 18 сферах. Цього року на участь в конкурсі подалася рекордна кількість учасниць — 97 жінок.


Одна з конкурсанток — керуюча фермою «Пустовійтове» компанії «Полтавазернопродукт» Раїса Середа — здобула звання «Успішної жінки Полтавщини» у номінації «Працівник агропромислового комплексу». Жінка працює в господарстві понад три десятиліття:




— Відчувала, що виграю. Адже за 31 рік господарство завжди мало лише високі показники, а я багато працювала над їхнім покращенням. Сьогодні наша ферма так само в гарному стані — вона входить в десятку кращих ферм «Астарти-Київ».


До керівництва фермою пані Раїса працювала техніком штучного запліднення і вигравала перші місця на відповідних конкурсах.







Раїса Середа називає отримане звання — не «перемогою одного дня»: вона здобувала її щоденною кропіткою працею. Адже на конкурсі оцінювалися і показники господарства, і грамоти спеціалістки, отримані за минулі роки.


Навіть на керівній посаді жінка прокидається о четвертій ранку і майже весь день проводить на господарстві:



— Робота нелегка, але я без неї вже не можу — звикла. Ферма для мене — другий дім. Мене підтримують родина та колеги. Під час участі в обласному конкурсі дитина вірила в мене в Кременчуці. Коли я дізналася, що перемогла, зраділа, адже багато для цього працювала.


Окрім Раїси Середи, серед переможців в агросфері:


приватний підприємець, голова фермерського господарства «Воля-2» Ірина Маслівець (номінація «Працівник малого та середнього бізнесу»);
директорка товариства з додатковою відповідальністю «Диканський комбікормовий завод» Алла Федотченко (номінація «Керівник підприємства»).




Переможниць привітали заступник голови Полтавської ОДА Микола Білокінь, заступниця начальниця Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Шкоденко і директорка Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Вікторія Пилипенко.


Конкурс «Успішна жінка Полтавщини» розпочали в 2014 році. Його поводять, аби підвищити суспільно-політичну активність жінок та їхній соціальний статус.


Довідка: ТОВ «Полтавазернопродукт» — один з провідних виробничих підрозділів агрохолдингу «Астарта-Київ». Розташовується в місті Глобине. Спеціалізується на вирощуванні зернових, олійних культур, цукрового буряка та виробництві молока. Тут працює близько 800 чоловік.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка