Авторизация

Вісті з Полтави - Депутат Полтавської облради Володимир Барчук вийшов із складу фракції «УКРОП» сквозь «амбіції голови фракції»


Вісті з Полтави - Депутат Полтавської облради Володимир Барчук вийшов із складу фракції «УКРОП» сквозь «амбіції голови фракції»

Володимир Барчук | Фото: poltava.to

Із складу фракції «УКРОПу» вийшов депутат, який не хоче голосувати за відставку голови облради Олександра Біленького


Депутат Володимир Барчук написав заяву про свій вихід із складу фракції партіїї «УКРОП» в Полтавській обласній раді. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:


— Вважаю це рішення єдиноправильним на сьогоднішній день, тому що я прийшов до обласної ради відстоювати права своїх виборців, які довірили мені свої голоси, а не виконувати чиїсь амбіції та забаганки!




Заява Володимира Барчука про вихід з фракції «УКРОП»

У своїй заяві на ім’я голови фракції Сергія Солов’я депутат написав, що він особисто не поділяє позицію та поглядів голови фракції на події, які відбуваються в обласній раді, тому що відстоює права виборців, а не особисті амбіції Сергія Солов’я.


Тепер у фракції «УКРОПу» залишиться 7 депутатів: Сергій Соловей, Інна Авраменко, Валентина Крутько, Наталія Макаруша, Іван Сидоренко, Василь Хоменко та Валерій Чечель.




Після провальної сесії Полтавської облради 3 червня, на якій планували змінити керівництво облради, «Полтавщина» писала, що фракція «УКРОП» готова проголосувати за зняття Олександра Біленького з посади голови облради. Проти цього тільки член фракції Володимир Барчук.


Нагадаємо, що під час суду по справі керівника обласної ДАІ Петра Блажівського депутат Володимир Барчук виступав у якості свідка. Він дав свідчення суду, що Блажівський не вимагав від ньне вимагав від нього грошіого гроші.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?