Авторизация

Вісті з Полтави - Агрохолдинг «Астарта-Київ», який працює на Полтавщині, отримав нагороду «Аграрна Еліта України-2019» у номінації «Соціальна відповідальність»


Вісті з Полтави - Агрохолдинг «Астарта-Київ», який працює на Полтавщині, отримав нагороду «Аграрна Еліта України-2019» у номінації «Соціальна відповідальність»

Нагорода за соціальну відповідальність

30 травня у Києві пройшла церемонія нагородження за найвищі досягнення в розвитку аграрної галузі — «Аграрна Еліта України-2019». Журнал The Ukrainian Farmer назвав агрохолдинг «Астарта-Київ» одним з найкращих в Україні у номінації «Соціальна відповідальність».


Уже вдев’яте провідний аграрний журнал The Ukrainian Farmer назвав 100 найкращих агропідприємств України. Це — як великі агрохолдинги, так і окремі компанії, які минулого року ефективно працювали.



Агрокомпанії відзначали за 12 номінаціями: 


ефективне виробництво;
інноваційність;
розвиток інфраструктури;
визнання колег;
успішна диверсифікація;
технічне переозброєння;
потужний розвиток;
розвиток переробки;
удосконалення технології;
надійність і стабільність;
модернізація виробництва;
соціальна відповідальність.

«Астарта-Київ» стала одним з лауреатів у номінації «Соціальна відповідальність». Серед інших сюди увійшли «Вітчизна», ДП «ДГ імені Декабристів», «Єрчики», «Західний Буг», «Карла Маркса-2», «Терезине», «ЮГРО».



Лауреатів визначала експертна рада, до складу якої увійшли редактори авторитетних профільних видань The Ukrainian Farmer, «АгроМаркет», «Наше птахівництво», «Плантатор», «Садівництво по-українськи», а також представники держаустанов, галузевих організацій, асоціацій, провідних компаній, що надають аграріям юридичні та консалтингові послуги.



Підприємства «Астарти-Київ» на Полтавщині, щороку вкладають мільйони гривень у розвиток освіти, медицини, спорту та культури в громадах, де працюють. Це вісім регіонів України: Полтавська, Вінницька, Житомирська, Тернопільська, Хмельницька, Чернігівська, Харківська та Черкаська області.



Наприклад, «Агрофірма «Добробут» тільки за минулий рік вклала у соціальну сферу більше 3 млн. грн.




Нагороду вручає Ніна Матвієнко

Нагороду з рук народної артистки Ніни Матвієнко отримала директор з юридичних питань агрохолдингу «Астарти-Київ» Лілія Тімакіна. Вона зазначила, що стратегія сталого розвитку, за якою вони ведуть свою господарську діяльність — передусім соціально відповідальна місія й спільні для всієї команди цінності:



— Незмінні пріоритети соціальних інвестицій нашої компанії — сприяння розвитку громад й інфраструктури сіл, підтримка медицини та освіти. «Астарта-Київ» — це бізнес, що розвиває країну.




Лілія Тімакіна

Директор департаменту по роботі з персоналом, корпоративного партнерства та комунікацій агрохолдингу «Астарта-Київ» Світлана Мозгова розповіла, що саме ця номінація для них — найважливіша:



— Цінність будь-якої компанії в тому, щоб приносити користь людям і середовищу довкола себе. Приємно, що наш агрохолдинг відзначають на найвищому рівні як соціально відповідальних. Це означає, що ми все робимо правильно!




Світлана Мозгова

Довідка: «Аграрна Еліта України» — всеукраїнський відбір з визнання агропідприємств, які зробили вагомий крок у розвитку свого бізнесу, посіли високий щабель у своїй ринковій ніші, підійнялися технологічно, а також зробили внесок у соціальну сферу. Проект виходить щороку та входить до спецвипуску всеукраїнського аграрного журналу The Ukrainian Farmer.


ГО «Полтавщина Аграрна»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?