Авторизация

Вісті з Полтави - Під Полтавою поліцейські затримали чоловіків, які транспортировали два викрадені банківські термінали


Вісті з Полтави - Під Полтавою поліцейські затримали чоловіків, які транспортировали два викрадені банківські термінали

Фото: pl.npu.gov.ua

Біля Супрунівки патрульні затримали ВАЗ-2104 з причепом, в якому перевозили 2 банківські термінали


4 червня, близько 14-ї години, на трасі Київ — Харків — Довжанський біля села Супрунівки патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2104 з причепом за порушення ПДР. Виявилося, що в причепі чоловіки перевозили два банківські термінали. 



Як повідомила прес-служба патрульної поліції Полтавщини, спілкуючись з інспекторами, водій та пасажир ВАЗу помітно нервували. Причиною дивної поведінки чоловіків стали два банківські термінали, які були в причепі.



У ймовірних викрадачів не було при собі жодних документів на подібний вантаж. Крім того, вони не змогли пояснити патрульним, чому і куди вони перевозять термінали. Для з’ясування подальших обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу.



Нагадаємо, що у лютому 2018 року на Кіровоградщині затримали трьох полтавців, які викрали платіжний термінал із готівкою.



UPD. У прес-службі поліції області уточнили, що банкомати не викрадали, а демонтували з відома банку, який є їх власником. Поліція попередила чоловіків, щоб наступного разу вони мали супровідні документи на такий специфічний вантаж.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?