Авторизация

Вісті з Полтави - Звернення кандидата у народні депутати України Юрія Бублика


Вісті з Полтави - Звернення кандидата у народні депутати України Юрія Бублика

Юрій Бублик

21 липня цього року відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Центральна виборча комісія своєю постановою № 930 від 04.06.19 р. зареєструвала мене кандидатом по 145 виборчому округу, який охоплює Київський район міста Полтави, Полтавський та Котелевський райони


Шановна громадо Полтавщини!



2012 року Ви делегували мене до парламенту, де я склав присягу на вірність України. Зобов’язався усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу.



Присягнув додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників.



До сьогодні присязі не зрадив.



За цей час ми із Вами пройшли через важкі випробування: зраду національних інтересів та узурпацію влади Януковичем, Євромайдан та Революцію Гідності, захист Батьківщини та волонтерський рух, захист та утвердження національної ідентичності.



Наразі над Україною нависла загроза реваншу промосковських сил в середині країни, в умовах гібридної війни із Московією.



Саме в цих умовах в українському парламенті захистити національні інтереси держави зможуть лише українські націоналісти, до яких світоглядно маю честь належати.



І в парламенті, і на Полтавщині завжди захищав, захищаю і буду захищати все українське: територію, незалежність, військо, мову, культуру, традиції, християнську церкву і, звичайно, українську традиційну сім’ю.



«Україна починається з тебе!» — саме ці слова В’ячеслава Чорновола запали в серце далекого 1991, коли я вперше в своєму житті, в день свого повноліття, завітав до виборчої дільниці та проголосував за незалежність України і українського Президента. Із цим гаслом я йду по життю.



Як священик для своїх прихожан, так і чиновник для своєї громади має бути взірцем. Неможливо виховати дитину словами — діти виховуються на прикладах.



Мої виборці кажуть: він витримав випробування владою!



І в радості, і в горі залишаюся із громадою. Я не змінив свою реєстрацію на київську. Я і моя родина принципово жодного разу не відпочивала за кордоном. Я і моя родина отримує медичні послуги саме в полтавських лікарнях, моя дружина народжувала і народжуватиме лише в Полтаві. Мої діти навчаються в Україні: Анна в Полтаві, Єлизавета в Харкові, Анастасія у Львові, а наші сини, Степан та Михайло, в рідному селі восени підуть до дитсадка.



Двері моїх громадських приймалень:


в Полтаві на вулиці Пилипа Орлика, 20/1 (тел. (0532) 50-88-48)
та в Котельві на вулиці Полтавський шлях, 223 (тел. (095) 444-22-48)

відкриті для всіх — незалежно від того, хто за кого голосував, якою мовою розмовляє, до якої церкви ходить, в якому виборчому окрузі мешкає.



Мої пересувні громадські приймальні завжди прийдуть на допомогу тим, хто того потребує.



Мій мобільний телефон (067)5740556 — незмінний протягом останніх десяти років і завжди доступний для кожного жителя Полтавщини.



ЗАЛИШАЮСЬ ВІРНИМ ПОЛТАВСЬКІЙ ГРОМАДІ!



Тримаймося купи! І як завжди — гуртечком переможемо!



Слава Україні!


З повагою, Юрій БУБЛИК

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка