Авторизация

Вісті з Полтави - Поліція затримала двох підозрюваних у розбійному нападі на гребінківську родину


Вісті з Полтави - Поліція затримала двох підозрюваних у розбійному нападі на гребінківську родину

Фото: pl.npu.gov.ua

У Гребінці розбійники у масках і з електрошокером напали на родину — двох підозрюваних затримали за 4 дні


26 травня, близько 3-ї ночі у Гребінці стався розбійний напад. Чоловіки в масках, рукавичках пробралися до будинку мешканців міста. Погрожуючи електрошокером, вони забрали значну суму коштів та інші цінні речі родини. На той момент в будинку була 33-річна жінка і двоє малолітніх дітей. Про це повідомив відділ комунікації поліції Полтавської області.



Про напад заявив 36-річний чоловік — голова родини. Сам він на момент нападу був у відрядженні. Після візиту слідчо-оперативної групи, того ж дня було внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.






Над розкриттям злочину працювали оперативники управління карного розшуку Главку поліції, Гребінківського відділу, а також оперативні служби, за процесуального керівництва прокуратури. 30 травня вони встановили та затримали осіб, обґрунтовано підозрюваних у вчиненні даного розбійного нападу.



Ними виявилися двоє місцевих мешканців 29-ти та 30-ти років. Раніше до кримінальної відповідальності вони не притягувалися. Під час обшуків у помешканнях фігурантів слідчі вилучили гроші, викрадені з помешкання потерпілих та інші речові докази, які свідчать про причетність цих осіб до вчинення злочину.



За словами начальника поліції області Андрія Замахіна, затриманим оголосили про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаному з проникненням до житла (ч. 3 ст. 187 ККУ). Правоохоронці подали клопотання про обрання для них запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Чоловікам загрожує від 8-ми до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна. Тривають слідчі дії.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка