Авторизация

Вісті з Полтави - «Ворскла» — «Олімпік»: експерти впевнені у перемозі команди Косовського


Вісті з Полтави - «Ворскла» — «Олімпік»: експерти впевнені у перемозі команди Косовського


Наші футбольні прогнозисти поділилися своїми думками стосовно сьогоднішнього матчу


Сьогодні у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч 32-го туру Української прем’єр-ліги між полтавською «Ворсклою» та донецьким «Олімпіком». Матч розпочнеться о 17:00. Пряму трансляцію покаже канал «Футбол 1»



Минулого туру «Ворскла» зганьбилася перед власними вболівальниками, програвши вдома одеському «чорноморцю». Це при тому, що напередодні матчу, Ігор Леонов — тренер київського «Арсеналу», який конкурує з «Чорноморцем» у боротьбі за виживання — натякав, що «Ворскла» віддасть одеситам очки. А значить для підопічних Віталія Косовського було надпринципово довести всім, що це лише порожні розмови. Втім, полтавці програли, і зазнали кадрових втрат. Зокрема, червону картку у тому матчі отримав капітан «Ворскли» Володимир Чеснаков, і тепер не допоможе команді проти «Олімпіка».



Як і у попередньому матчі, з турнірної точки зору «Ворсклі» нічого не потрібно. «Олімпіку», на відміну від одеситів, теж не загрожує прямий виліт. Полтавська команда гратиме лише для себе і вболівальників. Ну і в котре з цікавістю чекаємо нових імен у стартовому складі, які анонсував, але так і не ввів Віталій Косовський.



Букмекери віддають перевагу «Ворсклі»:



П1 — 2,55 Х — 3,20 П2 — 2,80



Наші експерти, не зважаючи на те, що дружно помилилися у минулому турі, знову продовжують прогнозувати перемогу «Ворскли». Читати далі...

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?