Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтавській ОДА представили нових керівників управління інфраструктури, служби у справах дітей та Укртрансбезпеки


Вісті з Полтави - У Полтавській ОДА представили нових керівників управління інфраструктури, служби у справах дітей та Укртрансбезпеки


На апаратній нараді в облдержадміністрації представили керівника управління інфраструктури Сергія Марчишинця, начальника служби у справах дітей Ірину Хоменко та керівника управління Укртрансбезпеки Володимира Димкара


13 травня в.о. голови Полтавської ОДА Роман Товстий представив на апаратній нараді нових керівників управління з питань інфраструктури Полтавської ОДА, служби у справах дітей та керівника обласного управління Укртрансбезпеки.



Як повідомила заступник голови Полтавської ОДА — керуюча справами Катерина Бойко, управління з питань інфраструктури очолив Сергій Марчишинець, який з березня 2018 року виконував обов’язки його начальника, а до цього й очолював управління. Можна сказати, що Сергій Марчишинець повернувся на круги своя.



Начальником у справах служби дітей Полтавської ОДА стала Ірину Хоменко, яка працює у цій структурі майже 10 років, а останнім часом була заступником начальника Служби.



Присутнім також представили нового керівника обласного управління Державної служби з безпеки на транспорті — Володимира Димкара. Останній повідомив, що вже увійшов в курс справ і готовий активно включатися у роботу.



У 2017 році Димкар Володимир Романович працював спеціалістом сектору юридичного забезпечення Регіонального сервісного центру МВС в Івано-Франківській області.



У 2018 році Володимир Димкар працював заступником начальника управління нормативно-правового забезпечення Державної служби України з безпеки на транспорті в Івано-Франківській області та заступником директора Правового департаменту — начальником відділу удосконалення законодавчих та нормативно-правових актів.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка