Авторизация

Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ Управлінням Держгеокадастру у Полтавській області громаді передано землі


Вісті з Полтави - У Коломацькій ОТГ Управлінням Держгеокадастру у Полтавській області громаді передано землі


Сьогодні сталася непересічна подія для громади села Василівка Коломацької ОТГ: люди отримали від держави для себе довгоочікувані пасовища.


Несправедливість, приховані інтереси і байдужість керівництва ОТГ долали гуртом. Завдяки оперативній та ефективній роботі керівництва Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області скандальну ситуацію вдалося швидко вирішити на користь людей.



6 травня цього року мешканці Василівської громади вимушені були перекрити дорогу Київ-Харків (ця подія широко було висвітлена в місцевих ЗМІ) через бездіяльність голови Коломацької ОТГ Є. Почечуна, який реально не міг вирішити питання отримання громадою земель під пасовища. Також василівці звернулися за допомогою до мене та Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області. 



Завдяки швидкому реагуванню керівника Головного управління Держгеокадастру області Вадима Чувпила процес передачі земель вдалося прискорити.



8 травня 2019 р. на зустрічі із представниками Василівської громади В. Чувпило повідомив, що інвентаризація земель попередньо була проведена та пришвидшена підготовка до підписання акту передачі землі громаді. При цьому він відзначив, що офіційних звернень від Коломацької ОТГ по цим питанням не надходило.



Сьогодні, 14 травня, керівництвом Держгеокадастру Полтавської області разом із представниками Василівської громади був підписаний Акт приймання-передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення із державної у комунальну власність Коломацької ОТГ.



Вирішення цього питання вкотре підтвердило, що реальні справи краще пустих обіцянок. І аж ніяк не шоу, на яке хотів перетворити вирішення цього питання голова Коломацької ОТГ Є. Почечун.


Депутат Полтавської обласної ради Ірина СТЕПАНЕНКО

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?