Авторизация

Вісті з Полтави - Затримання юриста Полтавської РДА — деталі справи від сторони захисту


Вісті з Полтави - Затримання юриста Полтавської РДА — деталі справи від сторони захисту

Слідчі дії у Полтавській РДА | Фото: pl.npu.gov.ua

Адвокат Ольга Іванькова пояснила, що її підзахисного юриста Полтавської райдержадміністрації Олександра Третяка затримали під час отримання неправомірної вигоди, коли той був у відпустці


До редакції «Полтавщини» звернулася адвокат Ольга Іванькова, яка представляє інтереси юриста Полтавської райдержадміністрації Олександра Третяка, якого 25 квітня правоохоронці затримали під час отримання неправомірної вигоди. Адвокат прокоментувала ситуацію щодо затримання.



Ольга Іванькова зауважила, що Олександра Третяка затримали саме під час отримання неправомірної вигоди в розмірі 3 тис. грн, а не на хабарі в 6 тис. грн. Також вона повідомила, що на момент затримання Олександр Третяк перебував у відпустці.



Також Іванькова повідомила, що Олександр Третяк протягом 8-ми місяців отримав 45 000 грн неправомірної вигоди за юридичну допомогу в подачі необхідних документів, щодо отримання у власність земельних ділянок сільськогосподарського призначення учасниками АТО у вигляді підготовки документів у вільний від роботи час.



Також адвокат зазначила, що кримінальне провадження відкрито за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою (за ч. 2 ст. 369-2 КК України). Санкція статті передбачає штраф від семиста п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.



Нагадаємо, що Київський райсуд Полтави виправдав співробітника департаменту екології Полтавської ОДА Сергія Калініченка, якого затримали на хабарі та після цього він визнав провину і звільнився з посади.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?