Авторизация

Вісті з Полтави - У Кременчуці на приватному подвір’ї сталася пожежа — 73-річна жінка отримала опіки


Вісті з Полтави - У Кременчуці на приватному подвір’ї сталася пожежа — 73-річна жінка отримала опіки

Фото: pl.dsns.gov.ua

У Кременчуці 13 рятувальників за три години загасили пожежу на приватному подвір’ї, внаслідок якої постраждала пенсіонерка


24 квітня о 15:28 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу в господарчій будівлі на вул. Раїси Кириченко в Автозаводському районі Кременчука. Займання загасили за три години. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.



На момент прибуття пожежних вогонь розповсюдився на дах житлового будинку, дровник та господарчу будівлю на вул. Гійома Боплана. 13 рятувальників за допомогою 3 пожежних машин локалізували пожежу о 16:27, а ліквідували — о 18:28.



Вогонь знищив дах житлового будинку на площі 70 м², дах господарчої споруди на площі 20 м², дровник на площі 20 м² (на вул. Раїси Кириченко) та дах господарчої споруди на площі 20 м² (на вул. Гійома Боплана). Також було пошкоджене пластикове оздоблення будинку на площі 20 м², два вікна, перекриття житлового будинку на площі 50 м² та перекриття господарчої споруди на площі 20 м² (вул. Раїси Кириченко).












Від знищення полум’ям вдалося врятувати житловий будинок та господарчу споруду на вул. Раїси Кириченко, а також господарчу споруду на вул. Гійома Боплана.



Під час пожежі жінка, 1945 р.н., отримала термічні опіки. Постраждалу направили до Кременчуцької центральної районної лікарні, але від госпіталізації вона відмовилася.



Причину пожежі встановлюють фахівці.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка