Авторизация

Вісті з Полтави - Реконструкцію развитого центру у Гоголевому номінували на участь у міжнародному будівельному конкурсі European Award


Вісті з Полтави - Реконструкцію развитого центру у Гоголевому номінували на участь у міжнародному будівельному конкурсі European Award

Гоголівський культурний центр

Реконструкція Гоголівського культурного центру, яку провів Департамент будівництва ПОДА, може отримати міжнародну нагороду European Award. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів директор Департаменту Тимофій Голбан. 


Відновлений Гоголівський культурний центр номінували на участь у конкурсі European Award. Об’єкт, реалізований на замовлення Департаменту будівництва Полтавської ОДА, оцінюватимуть разом з іншими цікавими модернізаціями, проведеними у 2015-2019 роках. 



Об’єкт здали в експлуатацію 1 квітня, до Дня народження Миколи Гоголя. Його оновили трохи більше, ніж за рік. Тут є концертний та виставковий зали, бібліотека. Усі приміщення укомплектовані сучасним обладнанням. 



Крім того, тут облаштували теплогенераторну та систему альтернативних джерел енергії. На даху будівлі встановили сонячні панелі. А на території тепер є квітники й газони, лавочки, ліхтарі, малі архітектурні форми.




Тимофій Голбан

— Чудова ідея, яка отримала підтримку депутатського корпусу, перетворилася на розкішний об’єкт. Це не тільки простір для місцевих мешканців, але й туристичний об’єкт. І я впевнений, що з часом сюди приїздитимуть все більше і більше туристів, — розповідає директор Департаменту будівництва МіА та ЖКГ Полтавської ОДА Тимофій Голбан. 



European Award — міжнародний будівельний конкурс. Його вважають найбільшим у Європі. Мета конкурсу — просування, підтримка та нагородження модернізацій і створених нових об’єктів. 




Лист Департаменту будівництва


Диплом

Конкурс виник у Польщі. У цій країні він існує 22 роки, ще 2 — на європейському ринку. За останні кілька років участь у конкурсі взяли 1022 об’єкти. 



Конкурс проводиться у кілька етапів. Спочатку учасники заповнюють заявки і розповідають про свої проекти. А потім найкращі з них відвідує журі, щоб визначити переможців у різних категоріях. 



Зараз у Гоголевому чекають на гостей з Польщі. Вони перевірять та оцінять об’єкт. Тут впевнені, що культурний центр стане одним з переможців конкурсу. 


Прес-служба Полтавської ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?