Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві за участі водоканалів із 7-ми зон України пройде конкурс «Кращий за професією»


Вісті з Полтави - У Полтаві за участі водоканалів із 7-ми зон України пройде конкурс «Кращий за професією»

Конкурс «Кращий за професією»

4-го травня об 11:00 на площі перед Полтавським академічним обласним музично-драматичним театром імені М.В. Гоголя (вул. Соборності, 23) втретє відбудеться змагання «Кращий за професією». Його учасниками стануть працівники водопровідно-комунальних господарств Полтави, Кременчука, Дніпра, Сум, Кропивницького, Кривого Рога, Черкас та Запоріжжя.


Перший конкурс «Кращий за професією» організував «Полтававодоканал» 16-го вересня 2017 року. Тоді захід мав статус обласного: участь у ньому взяли представники «водоканалів» Полтави та Кременчука.



Участь у тодішньому змаганні взяли близько 50-ти фахівців від обох підприємств. Конкурсантів розділили на вісім категорій. Свій фах демонстрували бухгалтери, водії, машиністи екскаваторів, автокранів, електромонтери, слюсарі, зварювальники та контролери.




Генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев

— Ініціатором змагання стала Асоціація «Питна вода України». Рік тому до Полтави й Кременчука приєдналися водоканалівці ще трьох обласних центрів: Дніпра, Сум і Кропивницького. Відповідно, конкурс набув статусу всеукраїнського. Цього року до заходу долучаються також водоканали Кривого Рогу, Черкас та Запоріжжя. Приємно, що щоразу коло учасників конкурсу розширюється, — розповів генеральний директор «Полтававодоканалу» Василь Воротинцев



У 2018-му за звання кращих у семи номінаціях боролися 130 учасників.



Найвидовищнішими як на першому, так і на другому конкурсі, стали змагання машиністів екскаватора. Вони грали у боулінг, баскетбол та забивали цвяхи ковшем. Натомість машиністи автомобільного крану віртуозно маніпулювали вантажами.
















Конкурс «Кращий за професією» у 2018 році

Найкращі учасники у кожній номінації отримали цінні призи за І, ІІ і ІІІ місця. 



— Цьогоріч також обиратимемо найкращих у семи категоріях. Це машиністи автокранів та екскаваторів, електромонтери, слюсарі, зварювальники, контролери та бухгалтери. Усі ці професії надзвичайно цінні для суспільства, без них нормально не може жити жодне місто. Тож нехай фахівці покажуть свої вміння та майстерність. І, до речі, це не протистояння, а дружня зустріч колег і обмін досвідом, — зауважив Василь Воротинцев.



У програмі заходу — шоу спец-техніки, та ще багато цікавого, як для дорослих, так і дітей. Тож чекаємо усіх охочих.


Прес-служба «Полтававодоканалу»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка