Авторизация

Вісті з Полтави - Із Сонячного парку приберуть тільки три атракціони: «Рибалочка», «Джампінг» та «Аерохокей»


Вісті з Полтави - Із Сонячного парку приберуть тільки три атракціони: «Рибалочка», «Джампінг» та «Аерохокей»

Фото: rada-poltava.gov.ua

Комісія з питань тимчасових споруд вирішила, які літні атракціони для дітей розміщуватимуться в Сонячному парку


У Сонячному парку Полтави відбулася виїзна нарада за участі членів комісії з питань розміщення тимчасових споруд для підприємницької діяльності. Провела нараду заступник міського голови та голова комісії Тетяна Юрченко. Учасники комісії на місці оглянули територію, щоб вирішити доцільність окремих атракціонів та їх кількість. Про це повідомили у прес-службі Полтавської міськради.



— Цьогоріч до міської влади надійшло дуже багато пропозицій від підприємців щодо розміщення атракціонів на території Сонячного парку, — розповіла заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Юрченко. — Виникла проблема: адже, якщо ми розмістимо тут усіх охочих, то він перетвориться на парк атракціонів. Тому ми відібрали лише найкращі варіанти із запропонованих. При цьому акцент робили на головному — безпеці дітей. Я поставила умову, щоб кожен працівник атракціонів обов’язково пройшов курси медичної підготовки, щоб надати, в разі потреби, першу допомогу.






В результати наради відмовлено підприємцю, який пропонував розмістити у парку атракціони «Джампінг», «Рибалочка» та «Аерохокей». Причина — перенасичення території різноманітними атракціонами.



Нагадаємо, що 7 квітня комісія поставила під сумнів низку атракціонів у Сонячному парку. Це викликало негативну реакцію у багатьох полтавців, чиї діти користуються атракціонами саме у Сонячному парку. Хоча були і думки, що кількість атракціонів потрібно кардинально скоротити.



Враховуючи критичні зауваження, а також готовність підприємців до облаштування території, комісія переглянула свої попередні варіанти на «скорочення» і внесла у список заборонених атракціонів «Аерохокей» та «Playstation».


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?