Авторизация

Вісті з Полтави - У Пирятині затримали двох старшокласників, яких підозрюють в 10 злочинах


Вісті з Полтави - У Пирятині затримали двох старшокласників, яких підозрюють в 10 злочинах


Учні 11-го класу періодично викрадали автомобілі та скоювали крадіжки із міських кіосків


10 квітня, близько 4-ї ранку, старший оперуповноважений і дільничний поліцейський Пирятинського відділу поліції під час патрулювання застали на гарячому Двох 17-річних юнаків виявили під крадіжки із продуктового кіоску. При цьому затримані чинили активний фізичний опір працівникам поліції. Пізніше правоохоронці встановили, що перед проникненням в кіоск юнаки незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ-2107. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.



Як з’ясували поліцейські, юнаки — це учні 11-го класу однієї із Пирятинських шкіл. У поліції є підстави вважати, що вони ймовірно причетні до скоєння 10 злочинів. Два з них — незаконне заволодіння транспортними засобами, решта — крадіжки продуктів та побутової техніки з міських кіосків.



На даний час слідче відділення Пирятинського відділу поліції внесло відомості до ЄРДР за трьома статтями Кримінального кодексу України — замах на крадіжку (ст. 15 ч. 3 ст. 185), незаконне заволодіння транспортним засобом (ч. 2 ст. 289) та насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345). 



Тривають слідчі дії.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?