Авторизация

Вісті з Полтави - Рятувальник випадково допоміг затримати шахрая, який хотів видурити у жінки 20 тисяч на «операцію»


Вісті з Полтави - Рятувальник випадково допоміг затримати шахрая, який хотів видурити у жінки 20 тисяч на «операцію»

Ігор Гетало

Працівники управління ДСНС України у Полтавській області у вільний від роботи час допоміг затримати 44-річного луганчанина, який просив у місцевої мешканки гроші на операцію знайомої


Ігор Гетало, старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Полтавській області у вільний від служби час разом із своїми товаришами виявив телефонного шахрая. Про це повідомили у прес-службі Головного управління.



Це сталося 5 квітня. Ігор разом із товаришами випадково став свідком того, як знайома передавала кошти невідомому чоловіку. Як стало відомо пізніше, жінці зателефонувала начебто її подруга і повідомила про аварію, у яку та потрапила. На лікування потрібні були терміново великі кошти. Далі із розгубленою жінкою говорив чоловік, який представився лікарем. Він повідомив, що на лікування необхідно 20 тисяч гривень. Потерпіла погодилася зібрати кошти.



Тож, шахраї під’їхали у домовлене місце за готівкою. Отримавши гроші, шахраї намагалися втекти, але дякуючи Ігорю та його товаришам злочинців вдалося затримати.









Поліція Полтави повідомила про подробиці затримання:



— Він вихопив у незнайомця 20 тисяч гривень, які йому уже віддала сусідка, та попросив пред’явити документи. На це прохання незнайомець відреагував досить дивно — побіг та закрився в автомобілі таксі, на якому приїхав. Поїхати та втекти з місця події шахрай все ж не зміг — чоловік разом з іншими сусідами заблокували автомобіль та викликали поліцію.



Як виявилось, люди затримали 44-річного мешканця Луганська, який декілька днів тому приїхав до Полтави «у справах».



За даним фактом у відділенні поліції № 1 Полтави розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 та частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України (замах на шахрайство).


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка