Авторизация

Вісті з Полтави - Стрілянина у центрі Полтави: поліція затримала чоловіка та вилучила пістолет під патрон Флобера


Вісті з Полтави - Стрілянина у центрі Полтави: поліція затримала чоловіка та вилучила пістолет під патрон Флобера

Фото Юліана Матвійчука

Між трьома чоловіками виник конфлікт у маршрутці. Вони вийшли на зупинці «Героїв Небесної сотні» і розпочали битися, поки один із учасників не почав стріляти із пістолета. Порушника затримано


Сьогодні у Полтаві, на вул. Гагаріна, 7, пролунали постріли. Як повідомили у поліції області, о 16:30 надійшло повідомлення від громадян, що чоловік стріляє із пістолета. Порушника затримали, а пістолет, ймовірно, під патрон Флобера вилучили. Вирішується питання по порушення кримінальної справи.



Речник ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив, що між трьома чоловіками у маршрутці виникла словесна перепалка. Вони вийшли на зупинці «Героїв Небесної сотні» і почали з’ясовувати стосунки кулаками. Один із чоловіків дістав пістолет і почав стріляти у повітря.




Відео містить нецензурну лексику (18+)


Відео з telegram-чату «Полтава» (опубліковано Олександром Чорним)

Депутат міськради Юліан Матвійчук, зі слів свого знайомого, розповів, що між двома чоловіками виник конфлікт. Один із них почав стріляти в свого суперника, а потім на усі боки. Коли у нього закінчилися набої до нього підбігла жінка і почала бити його. На місце прибуло наряди патрульної поліції та слідчо-оперативна група, які затримали стрілка.



Револьвери під патрон Флобера калібром 4 мм не мають самостійного порохового заряду, а постріл відбувається за рахунок газів запалювальної суміші. На відстані 1,5 м найпотужніший патрон може забезпечити швидкість польоту кулі до 170 метрів за секунду.


Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка