Авторизация

Вісті з Полтави - Результати реформи децентралізації та плани роботи на майбутнє — в Полтавській ОДА відбулась апаратна нарада


Вісті з Полтави - Результати реформи децентралізації та плани роботи на майбутнє — в Полтавській ОДА відбулась апаратна нарада

Роман Товстий

У Полтавській ОДА подяками Прем’єр-міністра України нагородили голів ОТГ та очільників міст області. Крім того, презентували результати реформи децентралізації та обговорили розвиток аграрної сфери.


Сьогодні на апаратній нараді обговорили результати впровадження реформ в освіті, медицині та соціальній сфері. Також підсумували проведення аудиту земель сільськогосподарського призначення в Полтавській області.



— Ми бачимо якісні результати впроваджених реформ на Полтавщині. Пишатись є чим, наша область в багатьох напрямках посідає передові позиції. Про наші досягнення говорять на державному рівні. Та ми повинні розуміти, що не треба зупинятись на цьому, — говорить в.о. голови Полтавської ОДА Роман Товстий.



У ході наради голів ОТГ та очільників міст Полтавщини нагородили подяками Прем’єр- міністра України за багаторічну працю та високий професіоналізм. Відзнаки отримали голови ОТГ, громади яких показують значні результати в розвитку своїх територій та активно впроваджують реформи. Серед них очільники Щербанівської ОТГ Ігор Процик, Коломацької громади Євген Почечун, Омельницької ОТГ Олександра Шереметьєва та міський голова м. Горішні Плавні Дмитро Биков.




Нагороду отримує Євген Почечун

— Ця нагорода — робота всієї команди. Те, що Коломацьку ОТГ відзначають на загальнодержавному рівні, лише факт того, що ми рухаємось у правильному напрямку. Я щиро вдячний і обласній владі, яка завжди підтримує наші ініціативи, мотивує до дій, — зазначає голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.



Про спільну роботу та співпрацю із областю розповів і голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик. Він відмітив, що результат та розвиток в громаді — це заслуга кожного, хто підтримує реформи та якісні зміни.




Нагороду отримує Ігор Процик

— Я дуже радий отримати нагороду такого рівня. Для мене це додатковий стимул рухатись уперед та ще більше покращувати нашу громаду. Шлях змін, який ми для себе обрали, неминуче веде нас до розвитку, — додає Ігор Процик.



На сьогодні у Полтавській області об’єднались 46 громад. 13 громад Полтавщини вже увійшли до Топ-20 ОТГ України. 




Учасники засідання

Загалом, ВВП Полтавщини сягає 5% від загального бюджету країни. Це найбільший показник серед інших областей. До того ж, вона посідає 6 місце по обсягу реалізованої продукції. На сьогодні активно експортуються сталеві зливки, конвеєри та елеватори, сири, олія соняшникова. Швидко розвивається і промисловий комплекс. Полтавщина є лідером з видобутку вуглеводнів в Україні та в агропромисловому секторі.



Також на нараді обговорили стан підготовки до чергових виборів Президента України. Нагадуємо, що вони відбудуться вже цієї неділі — 31 березня.


Прес-служба Полтавської ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?