Авторизация

Вісті з Полтави - Депутат Мачухівської ОТГ став віце-президентом ГО «Всеукраїнської Асоціації Керівників Бізнесу»


Вісті з Полтави - Депутат Мачухівської ОТГ став віце-президентом ГО «Всеукраїнської Асоціації Керівників Бізнесу»

Олега Хардіна призначили віце-президентом ГО Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу

Засновник компанії «Premier Socks» Олег Хардін представлятиме «Всеукраїнську асоціацію керівників бізнесу» в Полтавській області.


Громадська організація «Всеукраїнська асоціації керівників бізнесу» налічує 560 учасників з усіх областей країни. Олега Хардіна запросили до неї та запропонували посаду віце-президента, відповідального за розвиток бізнес-клімату в Полтавській області.



— Коли почав вчитися у Львівській школі керівників бізнесу на програмі Executive МВА, познайомився з людьми, які активно займалися створенням Асоціації. Вони залучали до неї розумних бізнесменів. Я не був членом організації, мене туди запросили і відразу запропонували ось цю посаду, — говорить Олег Хардін.



Асоціація ставить за мету поліпшення бізнес-клімату задля залучення інвестицій. Для реалізації цих планів кожний регіон матиме свого куратора. У Полтавській області ним став Олег Хардін.



— Задача Асоціації — щоб у кожному регіоні, у кожному великому місті була людина, що виступає від імені Асоціації, бере участь у перемовах із владою, доносить нашу позицію, інформацію щодо бачення розвитку бізнесу, — зазначає підприємець.




Наказ про призначення на посаду

ГО «Всеукраїнська асоціація керівників бізнесу» створена у 2018 році. Вона об’єднує підприємців, які мають бізнес-освіту, або її отримують. Олег Хардін зараз навчається у Львівській школі керівників бізнесу, має досвід роботи керівником та в органах державного самоврядування. За словами нового віце-президента Асоціації, у бізнесі він не гониться за нагородами та регаліями. Але переймається проблемами, з якими стикаються бізнесмени.



— Серед наших задач — навчання підприємців, залучення молодих ініціативних людей, які бажають ними стати. Будемо їм підказувати, вказувати напрямки діяльності, інвестувати у цікаві проекти. Тобто те, що ми можемо своїми силами робити. Серед учасників організації — топ-менеджери, бізнесмени різного калібру, але всі — люди з розумом і стратегічним баченням, — підкреслює Олег Хардін.


Прес-служба Мачухівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка