Авторизация

Вісті з Полтави - Візит Петра Порошенка до Полтави(трансляція)


Вісті з Полтави - Візит Петра Порошенка до Полтави(трансляція)


Президент України Петро Порошенко завітав до Полтави в рамках Ради регіонального розвитку області


Сьогодні, 16 березня, у Полтаві проходить Рада регіонального розвитку. Один з учасників заходу — Президент Петро Порошенко. Спочатку він планує виступити у палаці дозвілля «Листопад» (12:00-13:00), а далі — перед усіма охочими на Театральній площі (13:00-15:00).



За інформацією Полтавської ОДА, засідання Ради регіонального розвитку передбачає розгляд питання про затвердження Плану перспективного розвитку Полтавської області на 2019-2021 роки. Проходить воно на виконання Указу Президента України від 06.12.2018 №412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади».



Місто ретельного готували до візиту Гаранта. Для цього запланований двомісячник чистоти розпочали на 4 дні раніше. Останні приготування закінчували й на ранок: замальовували нарконаписи, дочиста підмітали вулиці біля місць зупинки Президента. Також вагомо посилили охорону вулиць і поставили додаткові сили правоохоронців по можливих маршрутах пересування Петра Порошенка. Точна їх кількість невідома, бо ця інформація «є службовою».







11:18 — «Листопад» починає заповнюватися


Серед керівників ОДА у «Листопаді» зараз присутній Микола Білокінь

Також «Полтавщина» має інформацію, що на зустріч з Петром Порошенком задіяли адміністративний ресурс. Співробітників бюджетних організацій у їхній вихідний зобов’язали з’явитися на Театральній площі, аби привітати Президента. За нашими даними, присутніми мають бути по кілька людей з окремих відділів установ. Є інформація, що за це співробітникам пообіцяли додаткові «відгули».



11:15 — Запрацювала онлайн-трансляція Ради регіонального розвитку, поки в лише в аудіоваріанті:




Рада регіонального розвитку Полтавської області

11:40 — У залі «Листопаду» присутні настоятель Свято-Миколаївського храму Олександр Дедюхін, Архієпископ Полтавський і Кременчуцький Федір, заступник міського голови з економічних та соціальних питань Тетяна Юрченко, заступник міського голови та керівник апарату Віталій Нікіпелов, заступник міського голови з питань ЖКГ Олексій Чепурко, заступники голови Полтавської ОДА Микола Білокінь та Олег Пругло, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА Інна Іщенко, директор Департаменту будівництва МіА та ЖКГ Тимофій Голбан, перший заступник голови обласного об’єднання ВУТ «Просвіта» Олег Пустовгар, голова обласної спілки НСЖУ Євген Лопушинський, депутат Полтавської міськради від «БПП» Андрій Матковський та члени відповідної фракції, начальник Полтавського КАТП-1628 Тарас Бойко, нардепи Костянтин Іщейкін та Андрій Река, голова Новосанжарської РДА Сергій Бульбаха, міський голова Кременчука Віталій Малецький, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, міський голова Горішніх Плавнів Дмитро Биков.






11:55 — До зали також зайшов активіст Василь Ковальчук, який не акредитувався на захід. Його спробували вивести з «Листопаду», через що той почав викрикувати: «Руки убери!». Підійшла поліція, яка також попросила Ковальчука залишити приміщення.



12:00 — Альтернативна відеотрансляція:






12:10 — На сцену вийшов Петро Порошенко. Засідання почали з гімну. Разом з ним на сцені Віце-прем'єр-міністра України Геннадій Зубко, заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий та голова Полтавської облради Олександр Біленький.





Дарина СИНИЦЬКА, Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?