Авторизация

Вісті з Полтави - У Терешківській ОТГ проложили волейбольний турнір серед дівчат, присвячений 8 березня


Вісті з Полтави - У Терешківській ОТГ проложили волейбольний турнір серед дівчат, присвячений 8 березня

Групове фото учасниць змагань

Змагання проходили 3 березня на базі Терешківської середньої школи. Участь у турнірі взяли команди з Полтавського району.


Турнір для дівочих команд у Терешках напередодні 8 березня має довгу історію і є традиційним.



— Ми не порушуємо традицію, закладену десятки років тому. Регулярно проводимо турнір до Міжнародного жіночого дня. Спортивна складова важлива, але головне — розвиток фізкультури, спорту й здорового способу життя, — наголошує голова Терешківської ОТГ Наталія Туркеніч.



Традиційно організатором цих змагань виступає ВФСТ «Колос».









— Ідея в тому, щоб популяризувати спорт серед дівчат. Щороку в турнірі бере участь різна кількість команд. Приємно, що сьогодні в нас є дебютант — команда з Ковалівки. Отже, жіночий спорт в районі розвивається, — зазначає голова Полтавського районного осередку ВФСТ «Колос» Світлана Рябота.



Турнір зібрав команди з Терешківської ОТГ, Мачухівської ОТГ, Ковалівки та Божківського. Спортсменки — переважно учениці старших класів.



Фаворитом була команда господарів. Дівчата з Терешків — діючі чемпіони Полтавської області. У перших двох іграх вони не зустріли великого спротиву суперниць: перемогли Ковалівку та Мачухи. У вирішальному поєдинку зустрілися з командою Божківського, яка також перемогла в перших двох іграх.







Наталія Тукреніч (праворуч) вручає кубок переможцям

Попри серйозний опір, божківські дівчата не зупинити команду господарок. У підсумку, Терешки вибороли І місце, Божківське — ІІ місце, Мачухи — ІІІ місце.



Кожна команда отримала солодкі подарунки від Терешківської сільради. А переможці та призери — кубки, медалі й грамоти від організаторів змагань.


Прес-служба Терешківської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?