Авторизация

Вісті з Полтави - У селі на Полтавщині за добу у двох пожежах загинули двоє людей


Вісті з Полтави - У селі на Полтавщині за добу у двох пожежах загинули двоє людей

Фото: poltava.dsns.gov.ua

В одному селі у Великобагачанському районі за добу сталося дві пожежі, у яких загинули господарі будинків


2 березня у селі Матяшівка Великобагачанського району сталося дві пожежі у приватних житлових будинках. В обох випадках на місцях займання знайшли тіла господарів. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС України у Полтавській області.



Повідомлення про першу пожежу надійшло до рятувальників о 2:00. У будинку на вул. Жовтневій вогонь знищив одяг та пошкодив 5 м² внутрішнього оздоблення стін. На місці пожежі знайшли тіло господаря, 1956 р.н. Його направили до Миргородського відділення обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Підрозділи ДСНС на цю подію не викликали — лише повідомили про наслідки.



Друге займання виникло близько 12:00 — на вул. Пушкіна. П’ятеро рятувальників за допомогою однієї пожежної машини локалізували пожежу о 14:30, а ліквідували — о 15:35.



Вогонь знищив вживане майно в житловій кімнаті та пошкодив 50 м² внутрішнього оздоблення стін житлового будинку. На місці пожежі знайшли тіло господарки, 1951 р.н. Його також направлено направили до Миргородського відділення обласного бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини загибелі. Сам будинок вдалося врятувати.



Причини обох пожеж встановлюють фахівці.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?