Авторизация

Вісті з Полтави - З Щербанів до Полтави з вітерцем: нові зупинки та більше громадського транспорту


Вісті з Полтави - З Щербанів до Полтави з вітерцем: нові зупинки та більше громадського транспорту

Щербанівська ОТГ потребує кращого сполучення з Полтавою

Очільники Полтави та Щербанівської ОТГ домовилися про значне покращення транспортного сполучення між собою вже у 2019 році.


Не секрет, що Щербанівська ОТГ є лідером серед громад Полтавської області щодо збільшення населення за рік. Сприяє цьому будівництво багатоповерхівок у Розсошенцях та Щербанях.



З появою нових житлових масивів виникла проблема — відсутність зручного транспортного сполучення між ними та Полтавою. Найгірша ситуація — з гілкою Щербанівський шлях — вул. Біліченка — вул. Параджанова. Щербанівська сільська рада на чолі з Ігорем Проциком декілька років намагалися вирішити цю проблему.



На сесії Щербанівської сільської ради в кінці 2018 року сільський голова, начальник управління ЖКГ, архітектури та містобудування та депутати визначили місця для розміщення зупинок громадського транспорту на вул. Біліченка в обох напрямках.




Транспортне сполучення на Щербанівському шляху покращиться

Крім того, наші керівники знайшли підтримку заступника міського голови Полтави з питань ЖКГ Олексія Чепурка. У співпраці з ним почалося створення міського маршруту в проблемному напрямку. Крім того, влада Полтави вже попросила Полтавську ОДА та Полтавську РДА погодити маршрут руху громадського транспорту по Щербанівському шляху — вул. Біліченка — вул. Параджанова. При цьому вартість проїзду буде, як в обласному центрі.



— Сільська рада зацікавлена у кращому транспортному сполученні з Полтавою задля комфорту жителів громади. Ми готові взяти на себе витрати з облаштування зупинок громадського транспорту за новим маршрутом. Адже більшість жителів Щербанів їздять до міста на роботу та навчання, возять діток до садочків. Прохідні маршрутки їздять переповнені, тому питання актуальне, — підкреслює голова Щербанівської ОТГ Ігор Процик.



Сільська рада неодноразово отримувала звернення від жителів щодо створення такого маршруту.



— Ми провели велику роботу, виходимо на фінішну пряму. Попереду — внесення змін до Плану організації дорожнього руху по вул. Біліченка, — зазначає начальник управління ЖКГ, архітектури та містобудування Щербанівської сільської ради В’ячеслав Макаренко.


Прес-служба Щербанівської ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?