Авторизация

Вісті з Полтави - «Ніколи не здавайся та ладь з усіма!» — девіз інженера «Полтававодоканалу» із 25-річним стажем Світлани Волощенко


Вісті з Полтави - «Ніколи не здавайся та ладь з усіма!» — девіз інженера «Полтававодоканалу» із 25-річним стажем Світлани Волощенко

Інженер «Полтававодоканалу» Світлана Волощенко працює на підриємстві вже 25 років поспіль

Інженер 1-ої категорії виробничо-технічного відділу «Полтававодоканалу» Світлана Волощенко віддала комунальному підприємству чверть століття. Працювати прийшла у липні 1993 року. З теплом розповідає про роки праці на водоканалі.


— Починала інженером відділу капітального будівництва. Тоді я була наймолодшою у відділі, а зараз — найстарша. Зараз працюю у виробничо-технічному відділі, який нараховує п’ятнадцять працівників, — розповідає Світлана Олександрівна.



На підприємстві Світлана Волощенко контролює списання матеріалів, які використовуються для ремонтів і підтримки мереж водоканалу у належному стані. За 25 років, каже, темп праці значно змінився. Це пов’язано з розвитком сучасних технологій.



— Той об’єм роботи, який зараз можна виконати протягом дня, раніше виконувався в межах тижня! Тоді працювати доводилося вручну, за допомогою калькуляторів. Я навіть ще рахівниці застала, — згадує Світлана Олександрівна. — Зараз ми користуємося комп’ютерами, спеціальними програмами. Це значно економить наш робочий час, ми встигаємо більше зробити.




Інженер «Полтававодоканалу» Світлана Волощенко за роботою


Кабінет, в якому працює Світлана Волощенко, прикрашений позитивними картинками та мотиваційними девізами


Робоче місце Світлани Волощенко прикрашають соняшники, намальовані її донькою

За словами інженера, Полтавський водоканал всі ці роки підтримує дружні стосунки з іншими профільними підприємствами:



— Водоканали різних міст завжди ділилися і продовжують ділитися між собою досвідом, різною інформацією, знаннями. Це позитивно впливає як на підвищення рівня праці, її організації, так і на самих працівників. Адже таким чином ми зближуємося, стаємо дружнішими, — розповідає Світлана Волощенко.



На думку інженера, у роботі головне — бути активним, працелюбним, та підтримувати хороші стосунки з колегами:



— Один з моїх девізів: ніколи не здавайся та ладь з усіма! За 25 років праці у мене не виникло з колегами жодних спірних моментів. Вважаю, що для плідної праці позитивна робоча атмосфера має дуже велике значення! Можу сказати: дружнє спілкування з оточуючими — це те, за що я найбільше люблю свою роботу, — ділиться Світлана Волощенко.




Інженер «Полтававодоканалу» Олена Павлова відгукується про Світлану Волощенко як про енергійну та добру людину

Інженер «Полтававодоканалу» Олена Павлова розповідає про незвичайну енергійність своєї колеги Світлани Олександрівни:



— Світлана — справжній приклад для усіх, кому потрібно рухатися! Вона наче батарейка: дуже активна, ініціативна та життєрадісна. Якщо потрібно організувати якийсь захід, — то це до Світлани, — каже Олена Павлова. — Також вона надзвичайно чуйна і добра Завжди уважно вислухає та ніколи не відмовить у допомозі. Світить усім, наче сонечко. Навіть робоче місце нашої Світлани прикрашають яскраві соняшники, які намалювала її донька.




Заступник начальника виробничо-технічного відділу Максим Антонович цінує Світлану Волощенко за відповідальність у роботі

Заступник начальника виробничо-технічного відділу Максим Антонович цінує Світлану Волощенко за відповідальність у роботі та за чуйність у спілкуванні:



— Увесь колектив дуже поважає Світлану Олександрівну. Вона справжній професіонал у своїй праці, хороший організатор та просто друг для всіх колег. Увесь наш відділ із задоволенням переймає її досвід, вона завжди дає хороші поради. Тож всі ми дуже раді, що працюємо з такою людиною, як Світлана Волощенко, — підсумував Максим Антонович.


Прес-служба «Полтававодоканалу»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка