Авторизация

Вісті з Полтави - Погода у Полтаві: у першій половині тижня опадів не передбачають, а в четвер та п’ятницю — мокрий сніг


Вісті з Полтави - Погода у Полтаві: у першій половині тижня опадів не передбачають, а в четвер та п’ятницю — мокрий сніг


Протягом наступного тижня у Полтаві прогнозують суху погоду, лише в четвер та п’ятницю очікують мокрий сніг — вдень температура буде вище 0°С, а вночі — несильні морози


За прогнозами синоптиків Українського гідрометцентру, наступного тижня в четвер та п’ятницю у Полтаві йтиме мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься між -1°С та +4°С вдень і -8°С та -1°С вночі.



Так, у понеділок, 18 лютого, вночі та вдень без опадів. Нічна температура коливатиметься у межах -1..+1°С, денна — +2..+4 градуси.



У вівторок 19 лютого, вночі та вдень опадів не передбачають. Денна температура триматиметься на рівні +2..+4°С, а нічна знизиться до -8..-6 градусів.



У середу, 20 лютого, вночі та вдень також без опадів. Денна температура — +2..+4°С, а нічна- -3..-5 градуса.



У четвер, 21 лютого, вночі мокрий сніг, а вдень мокрий сніг із дощем. Денна температура — 0..+2 градуса, а нічна — 0..-2°С.



У п’ятницю, 22 лютого, вночі без істотних опадів, вдень — сніг. Денна температура становитиме -1..-3°С, а нічна — -5..-4 градуси.



Упродовж тижня вітер південно-західний, південний, західний та північно-західний. Він коливатиметься в межах 3-8, 5-10 та 7-12 м/с.


Анастасія НЕДОГОРСЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка