Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині взяли під варту чоловіка, підозрюваного у розбещенні 4-річної доньки


Вісті з Полтави - На Полтавщині взяли під варту чоловіка, підозрюваного у розбещенні 4-річної доньки


У Решетилівському районі взяли під варту чоловіка, підозрюваного у розбещенні власної 4-річної доньки. Поліції про це повідомила тітка дівчинки.


Кобеляцький райсуд Полтавської області обрав міру запобіжного заходу Сергію К., підозрюваному у розбещенні своєї малолітньої доньки. 8 лютого суддя Тетяна Мороз ухвалила взяти його під варту без права внесення застави. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень та офіційного сайту суду.



За інформацією прес-служби прокуратури Полтавської області, слідчі встановили — 27-річний чоловік, перебуваючи вдома у Решетилівському районі, розбещував свою доньку 2014 року народження.



Судячи з матеріалів справи, такі факти мали місце влітку 2018 року та 25 січня 2019 року. Дівчинка поскаржилася на непристойні дії батька рідній тітці і розповіла їй, що саме він робив. 5 лютого жінка звернулася до поліції.



Правоохоронці відкрили кримінальне провадження та повідомила Сергію К. про підозру у вчиненні розпусних дій стосовно малолітньої особи близьким родичем (ч.2 ст.156 ККУ). Мати дівчинки забрала доньку і поїхала з нею до Полтави — пожити у сестри. Спілкування із чоловіком вона обірвала.



Під час обрання запобіжного заходу адвокат підозрюваного просив застосувати до Сергія К. особисте зобов’язання. Аргументував він це тим, що його підзахисний не може впливати на потерпілих, адже ті з ним не спілкуються.



Суддя до думки захисника не дослухалася і задовольнила клопотання прокуратури — обрала запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.



На даний час досудове розслідування триває, призначено ряд експертиз. Підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 8 років.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка