Авторизация

Вісті з Полтави - У Полтаві затримали наркоторговця


Вісті з Полтави - У Полтаві затримали наркоторговця


У Полтаві поліцейські задокументували факт збуту ацетильованого опію


У Полтаві правоохоронці задокументували факт збуту наркотичної речовини на одному з автовокзалів. Наркоторговця затримали та обшукали. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП в Полтавській області з посиланням на управління протидії наркозлочинності Полтавської області.



Слідчі дії проводили співробітники управління протидії наркозлочинності Полтавщини спільно з патрульними поліцейськими, під процесуальним керівництвом Полтавської місцевої прокуратури.



39-річний полтавець на автовокзалі продав чоловіку 2 медичних шприци з речовиною, схожою на ацетильований опій («ширку»).









У ході проведення санкціонованого обшуку підозрюваного поліцейські також знайшли та вилучили наркотики, гроші та посуд для виготовлення наркотиків із залишками наркотичної речовини.



За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Підозрюваному загрожує від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.



Нагадаємо, влітку минулого року у Київському районі Полтави затримали 36-річного чоловіка, який виготовляв опій у власному гаражі та продавав його.


Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка