Авторизация

Вісті з Полтави - Під Полтавою пройшли Зимові ігри серед голів сільських, селищних рад та ОТГ


Вісті з Полтави - Під Полтавою пройшли Зимові ігри серед голів сільських, селищних рад та ОТГ


Сільські голови змагалися у двох дисциплінах: гірських лижах та тюбінгу.


Спартакіаду серед голів сільських, селищних, районних рад та об’єднаних територіальних громад та їхніх заступників в Полтавській області проводять вже третій рік поспіль. Змагання відбуваються на базі гірськолижного комплексу «Сорочин Яр». Організаторами виступили власник комплексу Георгій Бідний та ВФСТ «Колос».



— Приємно бачити стільки людей на змаганнях. Сільський чи селищний голова, який активно займається спортом — це дуже добре для громад. Адже своїм прикладом він популяризує спорт. І можна бути впевненим, що такий голова піклуватиметься про розвиток спорту у своїй громаді, — зауважив голова товариства «Колос» Анатолій Головань.




Відкриття Зимових ігор


Слаломна траса


Євген Почечун починає спуск


Євген Почечун починає спуск

У кожній з дисциплін визначали кращих серед чоловіків і жінок. Загалом на ігри з’їхалися близько 100 учасників. Серед них був і голова Коломацької громади Євген Почечун, який обрав гірськолижний спорт.



— Змагання проводяться вже три роки поспіль. Уперше я не наважився, в минулому році все вийшло. Сьогодні вже легше долати трасу, — зазначив Євген Почечун.



У цій дисципліні серед чоловіків переміг Стасівський сільський голова Сергій Давиденко, серед жінок — Анастасія Дольникова з Миргородського району.




На старті тюбінгової траси


Змагання з тюбінгу

У тюбінгу кращим серед чоловіків став Михайло Білик (Лютенсько-Будищанська сільрада Зіньківського району), серед жінок — Алла Шевченко (Жовтнева сільрада Семенівського району).



У змаганнях з тюбінгу брав участь голова Мачухівської ОТГ Валерій Білокінь, який позитивно оцінив ідею зимової спартакіади.



— Сьогоднішні змагання — підтвердження того, що вік та посада не перешкода для змагань. Головне, щоб було здоров’я. Дякую організаторам за те, що зуміли нас витягти з рутинної роботи і дали можливість відпочити, — наголосив Валерій Білокінь.



Цікаво, що Полтавщина — єдина область в Україні, де проходять Зимові ігри серед голів місцевих рад і ОТГ. Організатори сподіваються, що Полтавська область стане прикладом для інших регіонів, і зимові спартакіади будуть проводити в усіх областях країни.


Прес-служба Коломацької ОТГ

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?