Авторизация

Вісті з Полтави - На Полтавщині відзначили переможців та лауреатів конкурсу «Вчитель року-2019»


Вісті з Полтави - На Полтавщині відзначили переможців та лауреатів конкурсу «Вчитель року-2019»

Привітання переможців

Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2019» пройшов із 28 по 31 січня. Фахове журі конкурсу перевірило учасників у кількох випробуваннях. Конкурсні змагання відбувалися за 4-ма номінаціями: «Вчитель інклюзивного класу», «Географія», «Основи здоров’я» та «Захист Вітчизни» — по 5 суперників у кожній.


Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2019» стартував 28 січня. Протягом чотирьох днів фахове журі конкурсу перевірило учасників у кількох випробуваннях: «Практична робота», «Методичний практикум» і «Урок». Заняття проходили на базі Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 імені Івана Котляревського, Полтавського спеціалізованого НВК № 45, Полтавської гімназії «Здоров’я» № 14.



— Освіта для нас — один з пріоритетних напрямків. Я сам — дідусь першокласниці і бачу, як зараз змінюється система. Зі свого боку ми робимо все, щоб праця педагогів гідно оплачувалася — щоб у них була мотивація розвиватися, брати участь та перемагати у різних конкурсах, — розповів голова Полтавської ОДА Валерій Головко.




Валерій Головко

У грудні минулого року під час відбіркового етапу конкурсу учасники захищали проекти і дослідження та проходили тестування з фахової майстерності. 



— Із 67 педагогів, охочих узяти участь в обласному конкурсі «Учитель року — 2019» обласний оргкомітет відібрав 20 найкращих — по п’ять у кожній номінації, — розповіла директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко.





В номінації «Вчитель інклюзивного класу» перемогла учитель початкових класів Піщанської гімназії Кременчуцького району Тетяна Сідень;
У номінації «Географія» — заступник директора з виховної роботи, учитель географії Полтавської спеціалізованої школи-інтернату спортивного профілю Леонід Мироненко;
Учитель основ здоров’я Горішньоплавнівської ЗОШ № 2 Наталія Масляник стала кращою у номінації «Основи здоров’я»;
Учитель предмета «Захист Вітчизни» Сарської опорної школи Гадяцького району Іван Лисенко — у номінації «Захист Вітчизни».




Леонід Мироненко розповідає, що перемога в конкурсі «Вчитель року» — його мрія, довжиною в 15 років:



— Напевно, вона б так і не перетворилася на ціль, аби не моє оточення. Близькі люди повірили в мене, мої можливості, в мій талант. Це допомогло мені наважитися. Дякую за підтримку дружині, яка мужньо перенесла всі мої творчі напливи, керівнику, який не побоявся п’ять років тому зробити мене своїм заступником і тим саме допоміг мені в розвитку всіх моїх ключових компетенцій, а також методисту ПОІППО Ларисі Анатоліївні, яка колись сказала: «Льоня, чого ти чекаєш? Вперед, прийшов час!» і тим самим підштовхнула мене до участі.



Переможців Обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2019» відзначили сьогодні в Галереї мистецтва. Їм вручили квіти, грамоти, та грошові відзнаки.









До привітань приєднався і профільний заступник голови Полтавської ОДА Олег Пругло.



— Дякую вам за вашу роботу, за турботу та доброту. Ви виконуєте особливу місію — виховуєте особистостей. Діти відчувають вашу віддачу та любов. Будьте взірцями та гарними наставниками для своїх учнів!






Переможці обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року — 2019» представлять область на Всеукраїнському етапі, який відбудуться у квітні.



Довідково: організаційно-методичне забезпечення підготовки та проведення обласного етапу конкурсу «Учитель року» здійснював Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Михайла Остроградського.


Прес-служба Полтавської ОДА

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка