Авторизация

Вісті з Полтави - На вулиці Ломоносова працівники «Полтававодоканалу» відремонтували водогін


Вісті з Полтави - На вулиці Ломоносова працівники «Полтававодоканалу» відремонтували водогін


На цьому місці прорвало водогінну трубу. Незручності із водопостачанням відчули мешканці близько десятка приватних будинків на вулиці Ломоносова. Учора ввечері водопостачання було відновлене у повному обсязі.


На Ломоносова, 20 прорвало чавунну водопровідну трубу діаметром 150 мм. Глибина залягання — 2.2 м.



— Ця труба прокладена давно, її термін експлуатації вичерпано, тому й стався порив. Зранку до аварійно-диспетчерської служби надійшов виклик щодо витоку води на цьому місці. Близько 10-ої години воду перекрили і розпочали розкопку. Знайшли місце витоку, і все полагодили. О 16-ій годині усі мешканці вже були з водою, — розповів майстер з ремонту водопровідних мереж Сергій Данилко.




Майстер з ремонту водопровідних мереж «Полтававодоканалу» Сергій Данилко

За словами комунальника, ремонт ускладнювався проляганням поруч із трубою водоканалу комунікацій інших установ:



— Поруч і телефонні кабелі, і газові мережі. Тому копати доводилося дуже обережно, вручну. До того ж, перш ніж розпочати розкопку на цьому місці, потрібно було узгодити її з власниками інших комунікацій, — пояснив Сергій Данилко, — Зимова погода також не сприяла розкопці: в мінусову температуру і асфальт промерзає, і грунт, тому копати важко.










На вулиці Ломоносова працівники «Полтававодоканалу» відремотували водогін

Полтавець Володимир проживає неподалік від місця аварії. Роботою водоканалівців, каже, задоволений:



— Мешкаю в цьому районі вже 15 років. Вода вдома завжди є, до того ж, чиста і смачна. Якщо колись і трапляється аварія, то комунальники швиденько приїжджають і все лагодять. Працівники водоканалу — молодці! Працюють в міру, і навіть понад міру своїх можливостей: сьогодні морозно, йде рясний сніг, але їм нікуди діватися — працюють, аби у всіх нас не було проблем з водою. Щиро дякую їм! — поділився чоловік.




Полтавець Володимир хвалить роботу працівників водоканалу

«Полтававодоканал» приносить вибачення перед мешканцями за тимчасові незручності. Працівники комунального підприємства завжди докладають максимум зусиль для відновлення нормальної роботи водогінних мереж.


Прес-служба «Полтававодоканалу»

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?