Авторизация

Історія конструктора Лего

Історія конструктора Лего
Історія конструктора Лего

Зараз дитячим конструктором нікого не здивуєш. Дитинство - пора, коли хочеться знати все: з чого зроблені предмети і як вони працюють. Кожній дитині хочеться подивитися, що всередині, з яких деталей складається та чи інша річ. Батьки хочуть розвивати в своїх наївних творчі здібності та бажання створювати щось нове. Тому на допомогу приходять звичні для всіх дитячі конструктори.


Конструювання - один з варіантів розвитку творчого потенціалу. До того ж, дане захоплення цікаве не тільки дітям, а й підліткам і дорослим. Флагманом на ринку як і раніше залишається компанія Лего. Товари цієї компанії відрізняються дорогою ціною, але і бездоганною якістю, яке перевірено часом.


Розвиваючі іграшки - ніша на ринку, яка ніколи не стане неприбутковою. Адже дорослі готові на все, аби подарувати щасливе дитинство своєму карапузові, тому вони завжди купували і будуть купувати дитячі іграшки. Купити конструктори Лего по вигідній ціні можна на сайті http://toyteam.com.ua/specials.


Бренд Лего з'явився в 1973 році в Данії. Спочатку Оле Кірк Крістіансен займався виготовленням виробів з дерева. Спочатку він виготовляв сходи та прасувальні дошки, але потім він прийшов до феноменального висновку, що іграшки дітям будуть купувати навіть під час війни і під час будь-якої фінансової кризи.


Перекваліфікувавшись, він почав випуск іграшок з дерева. Ви знаєте, що «лего» з латині означає «я навчаюся» або «я складав». Син підприємця Готфрід вирішив отримати патент на міцну систему елементів, які при складанні формували єдиний об'єкт. З тих пір «конструктор» міцно увійшов в життя звичайних людей.


Незабаром, після пожежі на підприємстві, дороге дерево замінили бюджетною пластмасою. Завдяки ексклюзивній технології, всі деталі будь-яких років випуску підходять один до одного і з їх допомогою можна створити, що завгодно.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка