Авторизация

Обласна влада планує забезпечити житлом родини учасників АТО

Обласна влада планує забезпечити житлом родини учасників АТО
Обласна влада планує забезпечити житлом родини учасників АТО

Саме це питання стало головним при обговоренні на нараді в ОДА за участю заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла та заступника голови облради Анатолія Ханка.

У ході наради з питань формування Обласної програми забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках керівник управління капітального будівництва ОДА Тимофій Голбан поінформував присутніх про те, що влада планує забезпечити житлом не лише родини загиблих, але й сім’ї учасників антитерористичної операції. Наразі в області більше ста сімей таких категорій потребують забезпечення житлом. У результаті проведеного анкетування третя частина учасників АТО виявила бажання доплатити за житло власні кошти.
Таким чином, за умови перебування учасника АТО на черзі на житло, він матиме змогу отримати 50-відсоткове співфінансування з обласного та місцевого бюджетів на придбання житла, а половину доплатити з власних коштів. Як було зазначено, область планує виділити під цю Програму 3 мільйони 750 тисяч гривень.
"Ті міста, райони чи селища, які затвердять Програму на місцях та підготують документи, першими можуть отримають кошти на вирішення проблем", – підкреслив Олег Пругло.

Заступник голови облради Анатолій Ханко запропонував створити спеціальну комісію, щоб забезпечити прозору реалізацію даної програми, яку планують затвердити на сесії обласної ради після обговорень.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?