Авторизация

Футзалістки ПЗМС здобули надважливу перемогу в Дніпропетровську

Футзалістки ПЗМС здобули надважливу перемогу в Дніпропетровську
Футзалістки ПЗМС здобули надважливу перемогу в Дніпропетровську

Жіноча футзальна команда ПЗМС продовжує свої виступи в чемпіонаті України. У матчі дев’ятого туру полтавки зустрічалися на виїзді з дніпропетровською "Злагодою".

Перша зустріч між цими командами в Полтаві завершилася з рахунком 2:4 на користь гостей, хоча підопічні Миколи Кудацького і виграли перший тайм (2:0).

У матчі другого кола ПЗМС вдалося взяти впевнений реванш. Суперник був переможений з рахунком 3:0. Голи у нашій команді забивали Валерія Єрмоленко, Таїсія Бабенко і Юлія Дударчук.

Успішний результат в Дніпропетровську має надважливе значення, оскільки саме завдяки йому ПЗМС зміг зрівнятися за очками із "Злагодою". Тепер обидві команди мають 15 залікових пунктів і ділять між собою 3-4 місця.

Регулярний чемпіонат ПЗМС завершить на наступних вихідних матчем проти "Біличанки-НПУ" (Ірпінь).

Нагадаємо, що після того, як під вагою снігу було зруйновано дах спорткомплексу Полтавського заводу медичного скла, виникло питання про місце проведення майбутніх домашніх матчі нашої команди. Із "Біличанкою-НПУ" полтавки можуть зіграти в спорткомплексі "Динамо", який є домашньою ареною одноіменного гандбольного клубу.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?