Авторизация

Депутати Полтавської міськради об’єдналися для боротьби зі снігом

Депутати Полтавської міськради об’єдналися для боротьби зі снігом
Депутати Полтавської міськради об’єдналися для боротьби зі снігом

Фото ltava.poltava.ua

Увечері 21 січня у кабінеті Юрія Кропивки, заступника міського голови, відбулася робоча нарада із питання розчистки міста від снігу. У ній взяли учать керівники районів міста, представники МШЕД, депутати міської ради та активісти.

Такі наради будуть проводитися регулярно о 8:00 та 18:00 щоденно, із ініціативи новоствореної тимчасової комісії із благоустрою міста, яку очолив депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков. У склад комісії увійшли депутати Віталій Павлій, Сергій Луценко, Дмитро Петров та Ігор Окіпнюк.

У ході роботи наради присутні розглянули план роботи комунальної техніки у нічну зміну. Враховуючи звернення громадян, внесли корективи у створений Call-центр комісії і план прибирання снігу. Також обговорили залучення додаткової техніки для прибирання, виділення коштів із міського бюджету. Було прийняте рішення запросити на ранкове засідання очільників поліції для вирішення ситуації із автомобілями, які заважають проїзду розчищувальної техніки.

За день роботи комісія створила Call-центр, залучила додаткову техніку для прибирання, а також координує роботу громадських формувань. Комісія працює у кімнаті №124 міськвиконкому, та запрошує до співпраці усіх охочих допомогти у ситуації, яка склалася у місті після великого снігопаду.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?