Авторизация

ПЗМС сенсаційно громить "Біличанку-НПУ"

ПЗМС сенсаційно громить "Біличанку-НПУ"
ПЗМС сенсаційно громить "Біличанку-НПУ"

22 січня в Полтаві відбувся матч 10-го туру чемпіонату України з футзалу серед жінок. Команда ПЗМС приймала ірпінську "Біличанку-НПУ" і здобула впевнену перемогу з рахунком 5:1.

Через завал даху спортивного комплексу Полтавського заводу медичного скла зустріч відбувалася у спортивному комплексі "Динамо", який виявився фартовим для полтавок. Відзначимо, що останні вісім років саме "Біличанка" незмінно ставала чемпіоном України і, попри бажання, повернути це звання до Полтави не вдавалося. У цьому сезоні усе йде до того, що Україна отримає все ж нового чемпіона, але ним стане не ПЗМС. Звітна гра була стратегічно важлива з позиції боротьби за срібні нагороди. Полтавкам необхідно було, по-перше, не дати обійти себе дніпропетровській "Злагоді" (команди мали по 15 очок), а, по-друге, скоротити відрив від "Біличанки-НПУ", яка йшла другою і випереджала наших землячок на чотири очки.

Ближче до середини першого тайму ПЗМС почав впевнено грати першим номером, а гості віддали перевагу контратакам. І одна з них на 19-й хвилині виявилася вдалою. Поліщук з кількох метрів "пробиває" Цикаленко – 0:1.

Складно сказати, що сказав у перерві своїм підопічним Микола Кудацький, але в другому таймі перед глядачами постала зовсім інша картина.

На 25-й хвилині пресинг полтавок на половині поля суперниць нарешті дав свої плоди. Валерія Єрмоленко перехопила м’яча й вийшла сам-на-сам з Бесідовською. Часу на прийняття правильного рішення у Валерії було більш ніж вдосталь, і рахунок зрівнявся. Гості апелювали до арбітрів з приводу того, що в епізоді, який призвів до голу, мала місце гра рукою у Єрмоленко. З трибуни здалося, що вони мали на це підстави, але грати все ж потрібно до свистка.

Буквально через пару десятків секунд Таїсія Бабенко вдруге вражає ворота "Біличанки-НПУ". Мабуть, саме в цей момент гості психологічно надломилися. У полтавок починає виходити майже все. Підопічні Володимира Колока нервують і порушують правила, тому досить швидко перебирають дозволений ліміт у п’ять фолів.


Перші три дабл-пенальті полтавки зусиллями Єрмоленко, Бабенко і Мочалової виконують бездоганно й доводять рахунок до 5:1. Доля матчу була практично вирішена.

У час, що залишися до кінця зустрічі, гості пробували змінити ситуацію й мали хороші шанси забити. Однак, Шульга і Дубицька не реалізували два дабл-пенальті, не змігши влучити у ворота. А в моментах, які виникали з гри, надійно діяла Цикаленко.

Відзначимо, що мав шанс збільшити рахунок і ПЗМС. Але свій дабл-пенальті не реалізувала Алла Карпенко: відмінно зіграла Мельничук, яка замінила в воротах Бесідовську.

У підсумку маємо впевнену перемогу полтавської команди з рахунком 5:1. Глядачі проводжали свою команду гучними оплесками. Полтавки, без сумніву, на них заслужили.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?