Авторизация

У Полтави з'явився креативний логотип

У Полтави з'явився креативний логотип
У Полтави з'явився креативний логотип

Полтава віднині має власний квітучій логотип, який допоможе у просуванні туристичних принад міста.

За інформацією Полтавського управління культури, дизайн логотипу розроблений у співпраці з київським представництвом відомої російської дизайн-студії Артемія Лєбєдєва.

Полтавські чиновники відзначають, що в цілому логотип Полтави сформований на основі давнього герба козацького міста ХVІІ століття, який нині є офіційним гербом обласного центру. Логотип поєднує ключовий його елемент – лук з напруженою до низу стрілою в обрамленні смарагдової зелені міста.

"Верхня частина логотипу містить три бутони квітки, що символізує три історичні пагорби стародавньої Полтави: центральна – Іванова Гора, ліворуч – Монастирська, праворуч – Інститутська. В цілому логотип нагадує першу літеру в назві міста – літеру "П", - поясняють в міському управлінні культури.

Довідка: Студія Артемія Лєбєдєва відома на ринку графічного та веб-дизайну з 1995 року і вважається лідером серед дизайнерських компаній країн СНД. Їй, зокрема, належить дизайн сайту компанії "Яндекс", графічний дизайн продукції Samsung, а також логотип московського Большого театру, туристичного логотипу Одеси та розробка логотипу й фірмового стилю для Одеського національного театру опери та балету.

Полтава стала другим українським містом, яке скористалося послугами дизайнерів Артемія Лєбєдєва.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка