Авторизация

У Полтаві грабіжник прив’язав жінку до крісла, "хазяйнуючи" в її будинку

У Полтаві грабіжник прив’язав жінку до крісла, "хазяйнуючи" в її будинку
У Полтаві грабіжник прив’язав жінку до крісла, "хазяйнуючи" в її будинку

23 січня до будинку 68-річної мешканки Полтави у провулку Високому вліз 33-річний чоловік.
Незваний "гість" сильно побив жінку і мотузкою прив’язав її до крісла. Намагаючись знайти та гроші, зловмисник перевернув в оселі усе, допитував та погрожував господарці.

На щастя, у цей час провідати тітку прийшов племінник й, побачивши у вікно невідомого чоловіка, зателефонува до поліції, а сам пішов їй на допомогу. Зловмисник накивав п’ятами і наздогнати його родичу потерпілої не вдалося. Щоправда, чоловік запам’ятав прикмети невідомого та напрямок, в якому він побіг.

Слідчо-оперативна група поліції, що виїхала на місце пригоди, одразу ж затримала підозрілу особу на вулиці неподалік. Племінник жінки впізнав у ньому нападника. Правоохоронці вилучили у грабіжника фотоапарат, вкрадений з будинку потерпілої.

Затриманим виявився неодноразово судимий мешканець іншої області. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці встановлюють його причетність до інших правопорушень на території міста.

Триває досудове розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Затриманий дає свідчення слідчим. За скоєне розбійнику загрожує позбавлення волі від 7-ми до 12-ти років з конфіскацією майна. Проводяться заходи із виявленню та вилученню речових доказів.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?