Авторизация

Депутат Вадим Ямщиков розповів про 5 днів роботи тимчасової депутатської комісії з благоустрою

Депутат Вадим Ямщиков розповів про 5 днів роботи тимчасової депутатської комісії з благоустрою
Депутат Вадим Ямщиков розповів про 5 днів роботи тимчасової депутатської комісії з благоустрою

25 січня у Полтавській міській раді відбулася пресова конференція голови тимчасової депутатської комісії з питань аналізу, планування та організації заходів із благоустрою на 2016 рік свободівця Вадима Ямщикова.

Націоналіст розповів про 5 днів роботи тимчасової комісії та результати у боротьбі з наслідками снігової стихії.

Депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков зазначив: "Не подобається - критикуй. Критикуєш - пропонуй. Пропонуєш - дій. За таким принципом фракція свободівців створила у Полтавській міській раді тимчасову депутатську комісію. Адже лише голосними заявами та претензіями комунальникам не допоможеш. А місту загрожував реальний колапс - не могли повноцінно працювати медичні заклади, люди не мали змоги вибратися зі своїх вулиць, не скрізь курсував громадський транспорт, а в магазини не доїжджали постачальники продуктів".

Нагадав свободівець і те, що тимчасова комісія - дорадчий орган і орган контролю. За міську владу та комунальників ніхто зробити роботу не може, адже це їхній обов'язок.

"Провели аналіз і виявили, що взагалі відсутній алгоритм дій за подібної надзвичайної ситуації. Міська влада не була готова і не особливо намаглася боротися з наслідками негоди. Наявна техніка взагалі курсувала незрозумілими маршрутами. Траплялися випадки абсурдні, коли комунальні трактори розгортали зупинки для під'їзду транспорту, а грейдер за ним буквально загортав знову. Чи, до прикладу, за маршрутним листом МШЕДу, одна техніка посипала сніг піском, а за нею трактори з відвалами згортали все на узбіччя. Це прояв безвідповідальности та відсутности будь-якого планування. І самі водії техніки зізнавалися, що раніше, окрім центральних вулиць Полтави, околиці та другорядні вулиці їх не відправляли чистити.

Було прийнято рішення залучити додаткову техніку, консолідувати зусилля підприємців, громадськости та комунальних служб, створити мобільні групи для контролю та допомоги комунальникам у нічний час - від перекриття вулиць до координування маршрутів. Першими чергували волонтерські групи "Свободи" і "Самопомочі". Керівництво процесом очищення вулиць від снігу відбувалося в ручному режимі депутатами міськради! Спасибі громадським формуванням - "Полтавській Січі" і "UPC-control", - які допомагали полтавцям вибиратися із заметів, швидко реагували та вирішували проблеми закладів охорони здоров'я, хлібзаводів. Маємо конкретні цифри та результати: у перший день над розчищенням вулиць працювали 4 одиниці відповідної техніки, а зараз - 38. Особливо вразила полтавців робота військового роторного грейдера", - розповів Вадим Ямщиков.

Завдяки організовуваному кол-центру, вдалося реагувати на звернення та потреби полтавців і скеровувати техніку на найпроблемніші ділянки, коригувати маршрути. За перші дні волонтери "гарячої лінії" приймали сотні дзвінків із претензіями, а нині приймають телефонні дзвінки з подяками. Для економії коштів, часу, пального та підвищення ефективности роботи комісія поставила та вирішила питання харчування для водіїв транспорту, які у нічний час чистили вулиці від снігу. Також представники депутатського корпусу налагодили інформування населення через ЗМІ про графіки роботи техніки. Нині комісія активно працює, аби допомогти КАТП-1628 подолати сміттєвий колапс та ефективно використати наявні ресурси.

Наприкінці спілкування з журналістами Вадим Ямщиков наголосив: "Дякуємо всім, хто активно допомагав комісії, усім полтавцям, які чистили сніг, які інформували про проблемні ділянки, які з розумінням і терпінням ставилися до перекритих вулиць, усім комунальникам, приватним підприємцям, спонсорам, громадським формуванням і волонтерам. Разом ми збільшили ефективність і продуктивність роботи комунальних служб. Врятували своє місто від снігового колапсу!".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?