Авторизация

Міністр пообіцяв розібратися з призначеним т.в.о. керівника ДП "Полтавське управління геофізичних робіт"

Міністр пообіцяв розібратися з призначеним т.в.о. керівника ДП "Полтавське управління геофізичних робіт"
Міністр пообіцяв розібратися з призначеним т.в.о. керівника ДП "Полтавське управління геофізичних робіт"

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин таки визнав, що пана Гладуна було призначено керувати полтавським підприємством, але тільки тимчасово. Інформація про це розміщена на офіційному сайті міністерства.

Зокрема, повідомляється, що для продовження роботи підприємства рішенням Міністерства було призначено тимчасового виконувача обов'язків – Володимира Гладуна. Рішення про зміну тимчасового виконувача обов'язків було ухвалено зважаючи на низку скарг з боку працівників ДП "Полтавське управління геофізичних робіт" на попереднього керівника, що очолював підприємство останні два роки.

В пакеті документів, поданих п. Гладуном зокрема є довідка про відсутність судимості на момент подачі кандидатури. В зв’язку з появою в пресі інформації щодо розслідування діяльності Володимира Гладуна міністр енергетики Володимир Демчишин дав доручення профільним департаментам підготувати розширену довідку про попередній досвід роботи п. Гладуна, та підготувати додаткові запити до відповідних правоохоронних органів. Після отримання додаткової інформації буде ухвалено остаточне кадрове рішення щодо кандидатури т.в.о. ДП "Полтавське управління геофізичних робіт".

Також повідомляється, що 21 січня Міненерговугілля на закритому засіданні спеціальної Комісії провело процедуру конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання, що належать до сфери управління Міненерговугілля України. Розглядались кандидати на вакантну посаду керівника ДП "Полтавське управління геофізичних робіт". На розгляд Комісії було винесено 5 пропозицій, аде жодна з них не була визнана такою, що може забезпечити належну ефективність управління підприємством. Повторний конкурс на заміщення вакантної посади керівника ДП "Полтавське управління геофізичних робіт" буде оголошено найближчим часом.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?