Авторизация

Правоохоронцям Полтавщини довелося стріляти, щоб припинити бійку в кафе

Правоохоронцям Полтавщини довелося стріляти, щоб припинити бійку в кафе
Правоохоронцям Полтавщини довелося стріляти, щоб припинити бійку в кафе

27 січня близько 00.30 в одному з кафе Лубен сталася масова бійка за участю 15-20 чоловіків. Працівники розважального закладу викликали наряд поліції охорони за допомогою "тривожної" кнопку, і до вказаного.

Працівники поліції намагалися припинити бійку, однак учасники бійки напали на правоохоронців. Молодики із застосуванням фізичної сили намагалися заволодіти табельною вогнепальною зброєю поліцейських. Працівники поліції вимушені були застосувати зброю, здійснивши кілька попереджувальних пострілів. Після цього агресивні молодики втекли з місця події.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Працівникам поліції охорони надається медична допомога. Оперативники встановлюють особи учасників бійки та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень. Молодикам загрожує обмеження чи позбавлення волі до п'яти років.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка