Авторизация

"Батьківщина" виступила за перезавантаження Уряду

"Батьківщина" виступила за перезавантаження Уряду
"Батьківщина" виступила за перезавантаження Уряду

Руслан Богдан / Фото poltava.to

"Цей Уряд веде до краху країни і його треба змінювати негайно", – таку думку висловила лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко на засіданні погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та комітетів.
Юлія Володимирівна зазначила, що за увесь період роботи діючого Кабміну ні разу не були проведені збори коаліції, а також публічно звернулася до голови Верховної Ради України та до очільників фракцій із закликом якнайшвидше зібрати збори коаліції, у порядку денному яких обов’язково має бути питання заміни Уряду. У разі неможливості створення більшості, слід іти на дострокові парламентські вибори, – наголосила Юлія Тимошенко.

Очільник фракції ВО "Батьківщина" в Полтавській обласній раді Руслан Богдан, коментуючи ситуацію, погодився, що країна доведена до крайньої межі, та підкреслив, що стараннями депутатських фракцій ВО "Батьківщина" більшість місцевих рад Полтавщини на засіданнях сесій проголосували за звернення про недовіру Уряду. Руслан Дмитрович також зазначив, що новий бюджет повністю підірвав фінансову систему країни, та заявив про термінову необхідність його коригування.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка