Авторизация

Полтавська мерія хоче за 15 мільйонів зробити місто безпечним

Полтавська мерія хоче за 15 мільйонів зробити місто безпечним
Полтавська мерія хоче за 15 мільйонів зробити місто безпечним

Фото zn.ua

Розширення системи відеоспостереження Полтави потягне з міського бюджету понад 15 мільйонів гривень. Про це із посиланням на відповідний проект рішення мерії повідомляє "Полтавщина".

Зокрема, розроблена муніципалітетом та поліцією програма "Безпечне місто" передбачає посилення безпеки городян протягом подальших трьох років шляхом встановлення камер спостереження у громадських місцях та важливих об'єктах Полтави.

Також чиновники запланували встановити такі додаткові пристрої, як датчики сповіщення, системи розпізнавання облич та номерних знаків автотранспорту, а також кнопки виклику міліції та системи зв'язку із диспетчером у ліфтах.

Підвищити безпеку дорожнього руху містом покликана єдина локальна міська мережа. Вона забезпечить правоохоронців інформацією та доступом до всіх її елементів.

Планується створення ситуаційного центру - диспетчерської з сучасним обладнанням та програмним забезпеченням. Цей центр, зокрема, має здійснювати моніторинг та аналізувати небезпечні й надзвичайні ситуацій. На його совісті буде і оперативне прийняття управлінських рішень.

Інформувати містян про виникнення надзвичайних ситуацій буде система оповіщення.

Протягом цього лише року на зазначені заходи з бюджету Полтави передбачають витратити понад 12 мільйонів гривень. Утім, проект рішення і зазначені в ньому заходи ще мають розглянути і ухвалити депутати.

Поки що на території обласного центру розміщені 28 камер відеоспостереження для убезпечення полтавців, проте жодна з них не працює.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка