Авторизация

Депутати у Полтавській облраді пропонують переглянути державний бюджет на 2016 рік

Депутати у Полтавській облраді пропонують переглянути державний бюджет на 2016 рік
Депутати у Полтавській облраді пропонують переглянути державний бюджет на 2016 рік

Фото np.pl.ua

29 січня під час сесії Полтавської обласної ради, з ініціативи фракції ВО "Свобода", депутати проголосували за звернення до Президента, Верховної Ради та уряду з вимогою переглянути державний бюджет на 2016 рік.

"Усі економічні негаразди та проблеми уряд хоче перекласти на плечі простих українців. А олігархи незаконно збільшують свої статки. Уряд їм підігрує та допомагає. Цей бюджет є антинародним і антисоціальним. Він призведе до подальшого зубожіння українців, змусить місцеві органи влади закривати школи, лікарні, дитячі садочки. У цей час олігархи розвиватимуть свої бізнес-імперії. Видатки уряд і коаліція перекладають на місцеві бюджети, за традицією забувши додати хоч якісь джерела для їх фінансування.

Державний бюджет на 2016 рік базується на необґрунтованих показниках і нелогічних змінах у законодавстві. Скасовано безліч субвенцій, які підтримували можливість надання пільгового проїзду, компенсацій в різницях тарифів на комунальні послуги. Податкова реформа поки тільки демонструє можливості будівництва корупційних схем. Українці продовжують сплачувати "військовий збір", але своїми силами, працею волонтерів підтримують армію та добровольців. А пенсійна реформа… Вимагаємо не допустити зниження рівня соціального захисту громадян, скорочення закладів бюджетної царини, забезпечити фінансову самодостатність місцевих бюджетів, не порушувати права громадян України, надані їм Конституцією, і переглянути бюджет", - наголосив голова фракції ВО "Свобода" у Полтавській обласній раді Віктор Щуров.

Підтримали звернення 57 депутатів Полтавської обласної ради.


Ще раніше фракція "Партії простих людей" в Полтавській облраді зареєструвала проект рішення про звернення до Верховної Ради з приводу негайного перегляду Державного бюджету України.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?