Авторизация

На Полтавщині через смерть дитини перевірятимуть протиепідемічні заходи

На Полтавщині через смерть дитини перевірятимуть протиепідемічні заходи
На Полтавщині через смерть дитини перевірятимуть протиепідемічні заходи

Валерій Головко / Фото np.pl.ua

Через смерть дитини від менінгіту у Котелевському районі, голова Полтавської ОДА Валерій Головко закликав керівників райдержадміністрацій виконувати розпорядження щодо продовження канікул та обмеження відвідування масових заходів дітьми у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією. З цього він почав сьогодні щотижневу апаратну нараду.

― Той факт, що район не подолав епідеміологічний поріг не дає права не виконувати розпорядження голови облдержадміністрації про призупинення навчання через ріст захворюваності на грип та ГРВІ. Якщо ми запроваджуємо мораторій на відвідування шкіл, то це не просто так. Є висновки лікарів, які краще знають, чи потрібно відвідувати дітям навчальні заклади, - зауважив очільник ОДА.

Валерій Головко доручивя своїм заступникам перевірити виконання головами РДА розпоряджень щодо запровадження запобіжних заходів у зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на грип. І нагадав про персональну відповідальність кожного керівника за епідеміологічний стан в районі, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка