Авторизация

1 лютого розпочалася реєстрація для участі в ЗНО

1 лютого розпочалася реєстрація для участі в ЗНО
1 лютого розпочалася реєстрація для участі в ЗНО

Фото 112.ua

Сьогодні, 1 лютого, о 12:00, розпочалася реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2016. Про це повідомляється на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація триватиме до 4 березня.

Відзначимо, реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні осіб, яким 1 вересня 2015 виповнилося 16 років, відбуватиметься за паспортами.

- У 2015 році була введена нова методологія визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання, що передбачає встановлення порога "склав / не склав" для кожного предмета тесту ЗНО. У зв'язку з цим виникла необхідність в удосконаленні методики шкалювання тестових балів при переведенні їх в рейтинги. Зауваження та пропозиції щодо запропонованих принципам просимо надсилати до 19 лютого 2016 на електронну адресу: [email protected] з позначкою "Шкалирование", - повідомляється на сайті Центру.

З 2016 року зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з таких навчальних предметів: українська мова та література, хімія, історія України, англійська мова, математика, німецька мова, біологія, французька мова, географія, англійська мова, фізика, російська мова. Загальна кількість навчальних предметів, вибраних для проходження зовнішнього оцінювання, не повинно перевищувати чотирьох.

Для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів в 2016 р результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури (українська мова), математики або історії України зараховуються як оцінки державної підсумкової атестації.

Реєстрація на пробне ЗНО завершилася в Україні 30 січня.

Нагадаємо, в 2016 році обов'язковим для випускників стане тестування з математики або історії України (на вибір), яке також буде мати статус державної підсумкової атестації.

Рекомендації з процедури реєстрації розміщено на сайті Центру в розділі "ЗНО 2016: як зареєструватися".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?