Авторизация

У Диканьці відзначили етап реконструкції найбільшої гімназії району

У Диканьці відзначили етап реконструкції найбільшої гімназії району
У Диканьці відзначили етап реконструкції найбільшої гімназії району

У понеділок, 1 лютого, перерізати символічну стрічку по завершенню робіт до Диканьки запросили голову Полтавської ОДА Валерія Головка. Навчальний заклад отримав кошти на реконструкцію з Державного фонду регіонального розвитку.

Загальний кошторис робіт - понад 1 мільйон 200 тисяч гривень. Фінансування відбувалося на засадах спільної участі громади та держави, тобто майже 200 тисяч гривень було виділено з районного бюджету (10% кошторисної вартості) і понад 1 мільйон гривень - за рахунок Фонду регіонального розвитку. Роботи було розпочато наприкінці літа 2015 року і завершено у грудні. Про це повідомила прес-служба ОДА.

Очільник області Валерій Головко на своїй сторінці у Фейсбук написав: "…У грудні ми завершили спільний проект у місцевій гімназії імені Миколи Гоголя, де було нарешті капітально відремонтовано, а фактично збудовано наново сучасний скатний дах замість пологого даху з м'яким покриттям. Цю проблему намагався допомогти вирішити ще з 2006 року, коли тільки починав свою політичну кар'єру як депутат обласної ради. Проте у місцевому бюджеті коштів бракувало. Торік на рівні Кабміну ми захистили проект Диканської громади - і отримали на умовах співфінансування понад мільйон гривень з Державного фонду регіонального розвитку. Ще майже 200 тисяч гривень районна влада виділила із власного бюджету. Дах відремонтовано, проблему вирішено, більше дощ не затікатиме в навчальний заклад, заливаючи класи, актову залу, спортзал та столову від третього поверху до першого. На черзі - капітальний ремонт внутрішніх приміщень. Районна влада нині займається розробкою проектної документації та обраховує кошторис майбутніх робіт. Ну а обласна влада, у свою чергу, допоможе з реалізацією цього амбітного і такого потрібного району проекту. Зауважу - на умовах співфінансування і спільної участі".

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?