Авторизация

У Комсомольську дві групи грабіжників "чистили" гаражі та дачі

У Комсомольську дві групи грабіжників "чистили" гаражі та дачі
У Комсомольську дві групи грабіжників "чистили" гаражі та дачі

Почастішали звернення до комсомольських правоохоронців місцевих мешканців із повідомленнями про крадіжки з гаражів та садових будинків. Правоохоронці встановили, що причетними до цих правопорушень є дві групи злодіїв.

Учасники першої - двоє молодиків 21-го та 22-років проникали до приміщень, підираючи ключі. Вже доведена їхня причетність до близько 10 епізодів крадіжок. У підозрюваних вилучено більше 20 одиниць електроінструментів, гумові човни, велосипеди та інше приладдя.

За інформацією Комсомольського ВП ГУНП у Полтавській області, у складі іншої групи було троє містян 22-х, 23-х та 24-х років, які проникали до приміщень, вибиваючи двері та стіни. Доведена їхня причетність до 9 епізодів крадіжок й вони підозрюються ще в 25 епізодах. Викрадали зловмисники, як правило, речі, які можна було швидко перепродати. Збували накрадене в місцевих ломбардах та на ринках.

Наразі тривають заходи з виявлення місця знаходження викраденого майна, встановлюються потерпілі.

Розпочаті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у приміщення). Грабіжникам загрожує від трьох до шести років позбавлення волі на строк.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?