Авторизация

У Полтавській ОДА шукають можливості забезпечити земельними ділянками учасників АТО

У Полтавській ОДА шукають можливості забезпечити земельними ділянками учасників АТО
У Полтавській ОДА шукають можливості забезпечити земельними ділянками учасників АТО

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко сьогодні повідомив у Фейсбук, що напрацьовано механізм вирішення проблеми із наданням учасникам АТО земельних ділянок:

"Сьогодні на зустрічі в Центрі допомоги учасникам АТО було прийняте спільне рішення протягом місяця (плюс-мінус тиждень) об'їхати всі райони Полтавської області і провести виїзні наради за участі в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Полтавській області Наталії Дяченко, керівника Центру допомоги учасникам АТО Валерія Довженка (він головний координатор і комунікатор таких зустрічей), голів райдержадміністрацій, сільських голів та бійців АТО. До кінця тижня буде розроблено графік таких виїздів у кожен район. Перший на черзі вЂ• Полтавський район, де на сьогодні чи не найбільше проблем. Там нарада відбудеться з понеділка".


Учора учасники АТО приходили до очільника області на особистий прийом. Із цього приводу він написав: "Питання болюче і одне на всіх ― діяльність, точніше бездіяльність управління Держгеокадастру в Полтавській області. Хлопцям відмовляють у виділенні навіть тих земельних ділянок, які заброньовані і виставлені на офіційному сайті, чого від служби вимагав Кабмін. Замість того ділянки виставляють на аукціон".

У четвер питання про діяльність Держеокадастру в Полтавській області Валерій Головко збирається ставити на зустрічі в Кабміні. "Адже нарікання на порушення та зловживання надходять і від учасників АТО, і від аграріїв, і від звичайних мешканців сіл, які не можуть продовжити оренду землі. Натомість обласна влада не має важелів впливу на управління, оскільки те напряму підпорядковується Києву", - поділився наболілим голова ОДА.

Источник: http://visti.pl.ua
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?